Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Huawei P40 Ailesi Türkiye’de Satışa Çıktı

HuaweiP40 ailesi Türkiye'de satışa sunuldu.

Huawei’nin kısa bir süre önce duyurusunu gerçekleştirdiği P40 ailesi Türkiye’de satışa sunuldu. İşte Huawei P40 ailesinin Türkiye fiyatı.

huawei p40 ailesi turkiyede satisa cikti 2

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei’nin geçtiğimiz aylarda duyurusunu gerçekleştirdiği yeni amiral gemi serisi Huawei P40 ailesi ülkemizde satışa çıktı. Huawei Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre Huawei P40 Pro ve P40 modelleri siyah, yeşil ve pembe renk seçeneğine sahip. Huawei P40 Pro modeli 11.999 TL, P40 modeli, 8.499 TL ve P40 Lite modeli ise 3.199 TL fiyat etiketi ile satışa sunuldu.

Huawei P40 ailesi güçlü özelliklere sahip akıllı telefon modellerine sahip olsa da yazılım tarafında Google Mobile Services yerine Huawei servisleri ile birlikte geliyorlar. Huawei’nin P40 ailesi modelleri Google uygulamaları ile birlikte gelmiyor. Google Play Store desteği olmayan Huawei modellerinde kullanıcılar, Huawei AppGallery uygulama mağazasını kullanmak zorunda. Huawei Türkiye ayrıca Huawei P40 ailesi için yeni bir kampanya başlattı. Huawei P40 ve Huawei P40 Pro modellerini satın alan kullanıcılar 1 TL farkla Huawei FreeBuds 3 kulaklığını satın alabilirken, Huawei P40 Lite modelini satın alan kullanıcılar ise 1 TL fark ile Huawei FreeLace kulaklığına sahip olabiliyor.

Huawei P40 Pro Kamerasıyla Ön Plana Çıkıyor

Huawei’nin P40 Pro modeli kamerası ile dikkat çekiyor. Önünde 4K 60 fps video kaydedebilen 32 megapiksel çözünürlüğünde AF özelliğine sahip f/2.2 diyafram aralığında kamera + IR sensörü ve ortam yakınlık sensörü yer alıyor. Huawei P40 Pro modelinin arkasında ise dörtlü kamera kurulumu bulunuyor. RYYB temelli 50 megapiksel Super Sensing + 40 megapiksel Movie Cam + periskop temelli 12 megapiksel ultra sensing 5x telefoto ve 3D ToF sensör bulunuyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.