Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Huawei P20’nin 7 Saniyelik Tanıtım Videosu Yayınlandı

Huawei, yeni amiral gemisi P20 için 7 saniyelik kısa bir tanıtım videosu yayınladı.

Huawei, MWC 2018 etkinliğinin başlamasını beklemeyip yeni amiral gemisi modelinin ismini ilk kez resmen açıkladı. Şirketin resmî hesaplarından paylaşılan 7 saniyelik bir videoda Huawei P20’nin ismi açıkça yer aldı ve yeni cihazın tanıtımı için 27 Şubat tarihine işaret edildi.

Huawei P20nin 7 Saniyelik Tanıtım Videosu Yayınlandı 1

Bugüne dek Huawei’nin yeni amiral gemisine P20 yerine P11 ismini vereceği konuşuluyordu. Ancak bu iddia Huawei’nin yayınladığı video ile hükmünü yitirmiş oldu.

İşte o tanıtım videosu!

Toplam 7 saniye uzunluğundaki P20’nin tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Huawei P20 teaser - STEP INTO THE LIGHT

“See mooore with AI” (Yapay zeka ile daha fazlasını gör) sloganındaki “mooore” kelimesindeki “o” harfi bilinçli olarak üç kez kullanılmış. Bu da akıllara Huawei P20 Plus’ın üç lensli kameraya sahip olacağı yönündeki iddiaları getirdi. Her ne kadar şu aşamada bilinmezliğini koruyor olsa da, 27 Mart’ta Paris’te düzenlenecek olan lansmanda Huawei P20’nin kaç kameraya sahip olacağına dair en doğru bilgiye ulaşabilmek mümkün olacak.

Yapay zeka vurgusu dikkat çekti

Huawei’nin yapay zeka teknolojisine olan ilgisi yeni değil. Daha önceki amiral gemisi modellerinde nesne tanımlama teknolojisini barındıran Huawei, yeni çıkacak olan P20’de de böylesi bir gelişmiş yazılıma yer verebilir.

Teknik özellikleri ve donanım bileşenleri hakkında her geçen gün yeni yeni söylentilerin ortaya atıldığı Huawei P20’nin bir de Pro modeli piyasaya çıkacak. Bu yeni model, P20’ye kıyasla çok daha gelişmiş kamera ve işlemciyle gelecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.