Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Huawei MatePad Pro 5G Ülkemizde Satışa Çıktı

Huawei'nin 5G destekli MatePad Pro 5G tableti ülkemizde satışa çıktı.

Çinli teknoloji devi Huawei’nin geçtiğimiz aylarda yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Huawei Mate Xs modeli ile birlikte tanıttığı tablet modeli MatePad Pro 5G, Türkiye’de satışa çıktı. 

huawei matepad pro 5g ulkemizde satisa cikti 2

Huawei’nin Android işletim sistemine sahip yeni tableti Huawei MatePad Pro 5G modeli isminden de anlaşılacağı üzere 5G desteğine sahip. Tablet pazarında Apple’ın hakim oyuncu rolünü yıkmak isteyen Huawei’nin bu doğrultuda attığı adımlardan birisi olan MatePad Pro 5G tableti, artık Türkiye’den satın alınabiliyor. Huawei Shop Türkiye üzerinden satın alınabilen MatePad Pro 5G tableti, M-Pencil ve akıllı manyetik klavye aksesuarlarıyla birlikte LTE desteği ile 4.299 TL fiyat etiketine sahip. Huawei MatePad Pro 5G modeli ülkemizde sadece “gece yarısı grisi” renk seçeceği ile satışa sunulsa da modelin ilerleyen günlerde diğer renk seçeneklerinin de satışa sunulması bekleniyor. 

Huawei MatePad Pro 5G Özellikleri

MatePad Pro 5G, 10.8 inç büyüklüğünde 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip 520 nit parlaklık sunan IPS ekran ile birlikte geliyor. İşlemci tarafında Huawei’nin Kirin 990 5G işlemcisinden güç alan MatePad Pro 5G modeli, 6 GB RAM ve 8 GB RAM seçeneklerine sahip. Huawei MatePad Pro 5G modeli ayrıca 128 GB / 256 GB ve 512 GB depolama seçenekleri ile birlikte geliyor. 40W hızlı şarj desteğine sahip 7.250 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenen modelin, arkasında 13 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera bulunurken önünde ise 8 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera bulunuyor. Android 10 destekli EMUI 10 arayüzü ile birlikte kutusundan çıkan Huawei’nin yeni tableti ne yazık ki Google servisleri ile birlikte gelmiyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.