Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Huawei Freebuds 3i Türkiye Fiyatı Açıklandı

Huawei Freebuds 3i Türkiye fiyatı belli oldu.

Çinli teknoloji devi Huawei’nin kısa bir süre önce duyurusunu gerçekleştirdiği yeni kablosuz kulaklığı Huawei Freebuds 3i modelinin Türkiye fiyatı açıklandı.

huawei freebuds 3i turkiye fiyati aciklandi 2

Huawei’nin ülkemizde de satışa sunduğu Freebuds 3 modeline yeni bir alternatif daha eklendi. Huawei’nin yeni kablosuz kulaklığı Huawei Freebuds 3i modeli Huawei Shop Türkiye üzerinden 799 TL fiyat etiketi ile satışa sunuldu.

5 Haziran’da stoklara girecek olan Freebuds 3i modeli farklı bir tasarıma sahip. Huawei’nin yeni kulaklığı en iyi şekilde EMUI 10 ve üzeri sürüme sahip Huawei akıllı telefonlarda çalışıyor.

Huawei Freebuds 3i Özellikleri

Beyaz ve siyah renk seçeceğine sahip olan Huawei’nin yeni FreeBuds 3i modeli, FreeBuds 3 modelinden farklı bir tasarıma ve farklı bir şarj haznesi ile birlikte geliyor. Aktif gürültü engelleme yani ANC özelliğine sahip olan Huawei’nin yeni kulaklığı Apple’ın AirPods Pro modelinin karşısına konumlandırılıyor. Bluetooth 5.0 bağlantı teknolojisine sahip olan model, Huawei’nin özel bir işlemcisinden güç alıyor. Telefon görüşmeleri için gelişmiş mikrofon sistemine sahip olan Huawei’nin Freebuds 3i kulaklığı, EMUI 10.0 cihazlar ile en iyi deneyimi sunuyor. Huawei Freebuds 3i kulaklıklarının her birinde 37 mAh kapasiteli bir batarya bulunurken şarj ünitesi ise 410 mAh kapasitesinde bir bataryaya sahip.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.