Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

HTC Vive Pro 5 Nisan’da Çıkacak, Fiyatı Belli Oldu!

Beklenen HTC Vive Pro'nun çıkış tarihi duyurusu yapıldı. Peki HTC Vive Pro kaç paraya satılacak?

HTC bugün yaptığı duyuruyla beklenen sanal gerçeklik setleri HTC Vive Pro’nun önümüzdeki ay 5 Nisan tarihinde satışa çıkacağını açıkladı. HTC Vive Pro VR gözlüğü 799 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak, 2880×1600 çözünürlüğü destekleyecek ve dahili kulaklık bulunacak.

Htc vive pro 5 nisan cikacak fiyati belli oldu 1

Çözünürlük Arttırıldı, Fiyat da Artacak!

Çift OLED ekranla daha keskin görüntüler vadeden HTC Vive Pro, 2880X1600p çözünürlükle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanırken önceki Vive cihazlara göre çözünürlük yüzde 78 oranında arttırıldı. Görselliğe ek olarak HTC Vive Pro’nun içinde yüksek performanslı dahili kulaklık da bulunuyor ve ‘noise cancellation’ özelliğiyle ses deneyimini ciddi ölçüde arttırıyor.

Ayrıca HTC önceki sanal gerçeklik cihazlarını da satmaya devam edecek. İlk HTC Vive yurt dışında şu anda 499 dolardan satılırken, Türkiye’de ise yaklaşık 5000 TL’ye satılıyor. Bu cihazda 2160x1200p çözünürlük yer alırken, HTC Vive Pro’daki gelişim dikkat çekiyor. Ayrıca HTC Vive Pro’nun 799 dolarlık yurtdışı fiyatını hesaba katınca, ülkemizde de yaklaşık 10 bin TL’ye satılacağını düşünebiliriz.

Mevcut Vive VR kontrolcüleriyle de uyumlu olacak olan HTC Vive Pro’yla birlikte Fallout 4 VR’ın ücretsiz kopyaları da hediye edilecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.