Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

HTC, Coronavirüs Riskini Azaltmak İçin Sanal Gerçeklikte Konferans Düzenliyor

"Sıfır karbon, sıfır hareket ve (yüz maskesine) gerek yok"

HTC, yeni Coronavirüsün (COVID-19) yayılmasını önlemek için yaklaşmakta olan geliştirici konferansını sanal gerçekliğe dönüştürdüğünü açıkladı. Bu yılki Vive Ecosystem Conference ‘klonlanmış odalar’ olacak, bu yüzden katılım sınırı yok.

HTC Coronavirüs Riskini Azaltmak İçin Sanal Gerçeklikte Konferans Düzenliyor 1

GameIndustry.biz‘in haberine göre değişiklik, etkinliğin dördüncü yinelemesinin bir eğitim ve kurumsal eğitim VR platformu olan Engage’te yer alacağını söyleyen HTC Çin başkanı Alvin Wang Graylin tarafından açıklandı. Kulaklığı olan herkes platformu kurabilir ve konferansı izlemek için oturum açabilir. Ayrıca Graylin “Sıfır karbon, sıfır hareket ve (yüz maskesine) gerek yok” diye yazmış biraz’da esprili bir dille.

Bu planların sadece kilit notlar veya tüm oturumlar için geçerli olup olmadığı açık değildir, ancak Graylin tüm etkinliğin “mekansal olarak kaydedileceğini”, yani geliştiricilerin oturumları daha sonra altı serbestlik derecesinde VR olarak yeniden yakalayabileceklerini söylüyor.

Haber, COVID-19‘un yayılmasına atfedilen olay iptal dalgalarını takip ediyor. Önemli örnekler arasında GDC 2020 ve Mobil Dünya Kongresi sayılabilir. Nvidia ve Facebook da dahil olmak üzere birkaç şirket, konferanslarını yalnızca çevrimiçi bir etkinliğe geçirdi, ancak HTC, izleyicilere katılma hissi vermek için bunu sanal gerçeklikte sunan ilk kişi gibi görünüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.