Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Horizon Zero Dawn’un İlk Yılına Özel Yeni Bir Video Paylaşıldı!

Horizon Zero Dawn’un ilk yılına özel yeni bir video paylaşıldı.

Guerrilla Games tarafından geliştirilen Horizon Zero Dawn 28 Şubat 2017 yılında sadece PlayStation 4 platformuna çıkış yapmış ve kısa sürede milyonlarca oyuncuya ulaşmıştı.

Horizon Zero Dawn’un İlk Yılına Özel Yeni Bir Video Paylaşıldı 2

1 yıllık süreçte 7.6 milyon gibi bir satış rakamına ulaşarak geliştiricisini memnun eden Horizon Zero Dawn’un bugün istatistikleri de oyuncularla paylaşıldı. Oyun içerisindeki yaratıkların ne kadar ve nasıl öldürüldüğüne kadar detaylı bir paylaşım yapan ekip, oyunun ilk yılını kutlamak amacıyla da dün yeni bir video paylaştı. Yayınlanan video da Guearrilla Games çalışanları, Santa Monica Studios çalışanları ve Hideo Kojima yer alıyor. Yayınlanan video da çalışanlar Horizon Zero Dawn’un ne gibi bir geliştirme sürecinden geçtiğini anlatıyor ve oynayanların üzerinde nasıl bir etki bıraktığı belirtiliyor.

Yer yer oyundaki bazı aksiyon sahnelerine de yer verilen video yayınlanması ile on binlerce oyun sever tarafından izlenmeye başlandı. PlayStation Store’da kısa süreliğine yüzde 54 indirime giren oyun 34.99 dolar yerine 15.99 dolar fiyat etiketi ile satışlarına devam ediyor. Oldukça zengin bir içeriğe sahip olan oyun şu sıralarda satışlarını hızla arttırmaya devam ediyor.

Dün yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Horizon Zero Dawn - Celebrating One Year | PS4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.