Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds DLC’sinin Çıkış Tarihi Duyuruldu

Horizon: Zero Dawn'ın merakla beklenen Frozen Wilds ek paketi için tarih verildi. Kuzeyin soğuk ve karla kaplı bölgelerine doğru maceralara çıkacağız.

Guerrilla Games tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro için özel olarak yayınlanan Horizon: Zero Dawn’ın merakla beklenen genişleme paketi için tarih verildi. The Frozen Wilds ismi ile çıkış yapacak olan paket, 7 Kasım 2017 tarihinde yayınlanacak. Genişleme paketinin ismi ve paket için bugüne dek yayınlanan görsellerden de anlaşılacağı üzere, karla ve buzla kaplı vahşi topraklara doğru seyahat edeceğiz. Aloy’un hikayesinin yeni pencerelerini de keşfetme şansımız olacak.

horizon zero dawn frozen wilds

Oyunun hikayesinde ismi geçen fakat daha önce herhangi bir şekilde karşımıza çıkmamış olan Dördüncü Kabile de genişleme paketi ile gelecek. Eğer ek paket için sipariş verirseniz, daha önce yayınlanmamış özel bir avatara da sahip olabileceksiniz.

Yolculuğa çıkacağınız yeni bölgede karşınıza yeni makineler çıkacak. Yeni silah ekipmanları da haritada karşınıza çıkabilir. Aloy’un içine düşeceği hikaye konusunda, şimdilik herhangi bir açıklama yapılmadı. Fakat sürükleyici ve tamamlayıcı yan hikayelerle karşılaşmak mümkün.

Horizon: Zero Dawn, PlayStation platformu için özel olarak geliştirildi ve yayınlandı. Platformun özel oyunları arasında en popüler olanlardan biri olduğunu söyleyebiliriz.

Genişleme paketi için yayınlanan videoyu aşağıdaki ekranda izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/J5xsS1WZA54

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.