Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Horizon Zero Dawn PC Versiyonunun İlk Güncellemesi Yayınlandı

Çıkış yaptığı günden beri sorunlarla karşılaşan Horizon Zero Dawn oyuncuları için Guerilla Games yeni bir güncelleme yayınladı.

Guerrilla Games, Horizon Zero Dawn‘ın PC sürümü için yamasını yayınladı. Bu yama, oyununuzun sürümünü 1.01’e güncelleyecek ve az sayıda sorunu giderecek. Ancak maalesef geçen hafta dikkatinize sunduğumuz önemli sorunların hiçbirini çözmüyor. Guerilla Games, bahsedilen büyük sorunlar için çalışamaların devam ettiğini ve en kısa sürede yayınlanacağının sözünü verdi.

Horizon Zero Dawn PC Versiyonunun İlk Güncellemesi Yayınlandı 1

Daha fazla ayrıntıya girersek, Horizon Zero Dawn Patch 1.01, Steam arayüzü başlangıçta düzgün şekilde başlatılmazsa oyunun çökmesine neden olan bir sorunu düzeltir. Ayrıca, özel karakterler içeren Windows / Steam profil adlarının bazı oyuncuların oyunu kaydetmesini engellemesi sorununu da bu yama ile birlikte giderilmiş oldu.

Bu güncelleme, bir çökme raporu gönderirken gelişmiş tanılama verileri toplama ekler. Ayrıca, çeşitli arka uç sorunlarını ve belirli donanımlar için bir video bozulması sorununu düzeltir. Buradaki iyi haber şu ki, Guerrilla Games bir sonraki PC güncellemesi üzerinde çalışıyor. Bu yüzden, umarım, bu gelecek yama en başta belirttiğim sorunların en azından bazılarını ele alacaktır.

Her zaman olduğu gibi oyunun bulunduğu istemciyi başlattığınızda otomatik olarak güncellemeyi indirecektir. Güncelleme detaylarının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.