Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Horizon Forbidden West İçin Uzun Oynanış Videosu Yayınlandı

Horizon Forbidden West için unutulmuş bir San Francisco, muhteşem ayrıntılı su altı ve çok daha fazlasını gösteren 15 dakikalık yepyeni bir video yayınlandı.

Uzun süredir beklenen Horizon Forbidden West, geliştirici Guerilla Games’in PlayStation 5’in gücünü ne kadar iyi kullandığını gösteren kapsamlı bir oynanış demosu aldı. Horizon Forbidden West’in oynanışına 15 dakikalık derin bakışımız, muazzam güzelliğin bir kısmını gözler önüne serdi ve San Francisco’nun unutulmuş topraklarının zengin yeşilliklerini, dünyayı çevreleyen suyun güzel görüntülerini sergiledi.

Horizon Forbidden West 1

Horizon Forbidden West için yayınlanan yeni oyun demosu, inanılmaz derecede muhteşem grafikleri nedeniyle birçok insanı heyecanlandırdı ve birçok oyuncu özellikle muhteşem su grafiklerini övdü. Balık sürüleri, inanılmaz derecede ayrıntılı fizik ve parçacık efektleri ve çok daha fazlasını gördük. Bu bahsettiğimiz sadece işin su kısmı ancak Horizon Forbidden West’in büyük bir su altı odağına sahip olması sürpriz olmaz. Oyunun geri kalanı, savaştan harekete ve genel kaliteye kadar büyük bir yükseltme almış gibi.

Horizon Forbidden West - State of Play Gameplay Reveal | PS5

Horizon Forbidden West için şu anda çıkış tarihi yok ancak takım görünüşe göre geliştirme yolunda. Bunun bu yıl veya 2022’de piyasaya sürüleceği anlamına gelip gelmeyeceğini göreceğiz ancak bu yıl gelirse Sony’nin yakında bir çıkış tarihi açıklaması gerekecek. Sony, bu yılın başlarında, Horizon Forbidden West’in 2021’in ikinci yarısı için planlandığını söyledi ancak bunun hala geçerli olup olmadığı belli değil.

Ne olursa olsun, oyuna E3 öncesi bu bakış memnuniyetle karşılandı ve oyunun gerçekten yayınlandığı zamana kadar hayranların ilgisini çekmesini umuyoruz. İster bu sonbahar ister gelecek yıl olsun, bu sağlıklı boyuttaki oyun demosu, tüm hikaye tanıtımları, arka planda gizlenen çeşitli ayrıntılar ve oyundaki yenilikler sayesinde hayranlara önümüzdeki haftalarda konuşulacak bol malzeme verdi. Sony, sunum sırasında Horizon Forbidden West’in nesiller arası sürümünü iki katına çıkardığı için, bu muhteşem şeyin PS4’te nasıl çalıştığını görmek ilginç olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.