Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hood: Outlaws & Legends İçin Yeni Bir Sinematik Fragman Paylaşıldı

Sumo Digital ve Focus Home Interactive, bugün erken erişme açılacak olanHood: Legends & Outlaws için sinematik bir fragman yayınladı.

Hood: Outlaws & Legends için yeni bir sinematik fragman yayınlandı. Fragman, Sumo Digital’in yeni PvPvE çok oyunculu soygun oyununa epik bir his katmış. Hood’un piyasaya sürülmesinden önceki haftalarda, yayıncı Focus Home Interactive, oyuncuların yeni soygun oyunundan neler bekleyebileceklerini ayrıntılarıyla anlatan fragmanlar yayınladı. Bu Hood fragmanları, farklı sınıfları, eşleşmelerin nasıl çalıştığını ve lansmandan sonraki aylarda hangi içeriğin bekleneceğini anlattı.

Hood Outlaws Legends 1

Hood: Outlaws & Legends, For Honor veya Hunt: Showdown gibi diğer PvPvE oyunlarıyla aynı şekilde çalışacak. Oyuncular, bir düşman ekibi ve etrafta dolaşan düşman NPC korumaları ile büyük bir haritaya girecek. Muhafızları devirmek, takım arkadaşları için yollar açabilecek ve oyuncunun karakterine deneyim puanları ekleyebilecek. Bunlardan en önemlisi, herhangi bir oyuncuyu yakalayacak kadar şanssız bir şekilde anında öldürebilen Sheriff olacak. Bir ekip hazine sandığını başarıyla çıkardığında soygun tamamlanmış olacak.

Focus Home Interactive’in YouTube’undaki yeni fragman, Hood’daki mevcut sınıfların dördünün de kaleye doğru ilerlerken güçlü yönlerinden yararlanmalarını gösterdi. Hırsızlar, devriye gezen çeşitli muhafızların arasından geçerken, rakip takım çatışmaya girdiğinde aksiyon hızlanacak. İki takım çatışırken Ranger, sandığı almaya çalışan düşman bir Hunter yakalayacak. Bir çatışma daha fazla gardiyanın ölümüne neden olduktan sonra, Hunter sadece Sheriff’in kafasını parçalaması için Ranger’ı öldürmeyi başaracak.

Hood: Outlaws & Legends - "We are Legends" Trailer

Hood: Outlaws & Legends, 10 Mayıs’taki resmi yayınlanmasından üç gün önce, 7 Mayıs’ta oyunun ön siparişini verenler için erken erişim sağlayacak. Ön sipariş, oyunculara “Forest Lords” kozmetik paketini ücretsiz olarak alacak. Year 1 Edition için ön sipariş verenler, lansmandan bir süre sonra yayınlanacak olan üç Savaş Bileti’ne de erişebilecek. Ön siparişler, bu yazının yazıldığı sırada henüz yapılmamış olanlar için hala geçerli. Oyunlar fragmanda olduğu gibi tam olarak oynanmayabilirken, geliştiricilerin geçen hafta yayınladığı yorum videosuna göre aksiyon telaşlı hale gelebilecek. Sheriff’e yapılan vurgu, bazılarının sandığından daha çok bir tehdit olacağını gösterdi.

Sumo Digital’in, erken erişime yeni giren For Honor ve Scavengers’e karşı çıkacak bir rakibi var gibi görünüyor. PvPvE oyunları, her maçın çevrimiçi sunduğu esneklik nedeniyle benzersiz. Oyuncuların yalnızca başka bir grupla karşılaşmak için NPC’lere karşı savaştığı anlar, Hood: Outlaws ve Legends gibi daha fazla oyunun daha sık hale gelmesinin bir nedeni.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.