Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Honor 10X Modeli X10 İsmi İle Gelecek

Honor X10 modeli resmileşti, özellikleri belli oldu.

Huawei’nin alt markası olan Honor’un kısa bir süre önce ortaya çıkan Honor 10X modelinin Honor X10 ismi ile satışa sunulacağı ortaya çıktı.

honor 10x modeli x10 ismi ile gelecek 2

Honor’un başkanı Zhao Ming tarafından yapılan açıklamada Honor 10X isimli gizemli modelin, Honor X10 ismi ile satışa sunulacağını ve 5G destekli bir akıllı telefon olacağını açıkladı. Ortaya atılan iddiaya göre Honor’un bu hamlesinin nedeni, Redmi’nin kısa süre içerisinde tanıtacağı Redmi 10X modeli ile karıştırılmamak. Her ne kadar bu iddia çok mantıklı görünse de Honor başkanı Honor’un yeni akıllı telefonlarında neden isim değişikliğine gittiklerini açıklamadı.

Honor X10 Neler Sunacak?

6.63 inç büyüklüğünde 1080 x 2400 piksel Full HD+ ekran ile birlikte gelmesi beklenen Honor X10 modelinin IPS LCD ekrana sahip olacağı aktarılıyor. Honor’un yeni modelinin 120 Hz ekran tezeleme hızı sunacağı da gelen bilgiler arasında.

Huawei’nin Kirin 820 5G işlemcisinden güç alacak olan ve 22.5W hızlı şarj desteğine sahip 4.200 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenecek olan model yanına konumlandırılmış parmak izi okuyucusu ile birlikte gelecek.

Honor’un ayrıca Honor X10 modelinin daha güçlü özelliklere sahip Honor X10 Pro modeli üzerinde de çalıştığı iddia edildi. Şimdilik Honor X10 Pro modeli hakkında elimizde çok bir bilgi olsa da modelin işlemci tarafında Huawei Kirin 985 işlemcisinin olacağı iddia edildi. Mayıs ayında tanıtılması beklenilen Honor X10 modelinin 280 dolar civarı bir fiyat etiketine sahip olacağı gelen bilgiler arasında.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.