Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hollow Knight: Silksong Orjinal Oyunun Kalitesinde Yayınlanacak!

Hollow Knight: Silksong yakında piyasaya sürülecek.

Hollow Knight ile büyük bir başarı elde eden Team Cherry şu sıralar yeni oyunu olan Hollow Knight: Silksong üzerinde çalışıyor. İlk oyunun devamı niteliğinde karşımıza çıkacak olan yapım içerisinde 150 farklı düşman modeli yer alacak.

Hollow Knight Silksong Orjinal Oyunun Kalitesinde Yayınlanacak 2

İlk kez 2017 yılında karşımıza çıkan Hollow Knight Switch ve PC platformunda oynanmaya başlanmıştı. Günümüze kadar yaklaşık 3 milyon adet kopya satışı gerçekleştiren başarılı oyun beraberinde yeni oyunu için de zemin hazırladı. Oyunculardan gelen ilgiyi karşılıksız bırakmayan geliştirici Team Cherry haftalardır Hollow Knight: Silksong’u Steam üzerinde sergiliyor. Çıkış tarihi ve fiyat etiketi henüz belli olmayan yapım hayranlar tarafından merakla bekleniyor.

İlk oyununa göre daha zengin bir içeriğe sahip olacak olan Hollow Knight: Silksong bünyesinde 150 farklı düşman modeline yer verecek. Tamamen yeni bir krallığı keşfedeceğimiz oyunda ormanlar, mağaralar ve şehirlerle dolu bir harita üzerinde ilerleyecek, karşımıza çıkan düşmanları da etkisiz hale getireceğiz. Oyun içerisinde yer alacak olan 150 farklı düşman diğer oyunda yer alan düşmanlarda oluşmayacak.

Oyuncular Challenge Silk Soul modu ile zorlu bir savaş deneyimine de sahip olacaklar. Oyuncular yepyeni bu modda yeteneklerini test edebilecekler. Oyunun henüz çıkış tarihi duyurulmazken, orjinal oyunun kalitesine eriştiğinde yayınlanacağı ifade ediliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.