Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hogger, Heroes Of The Storm’a Geliyor

Heroes of the Storm'a yeni gelecek olan karakter belli oldu. Elywnn Forest'ın belası Hogger yakında canlı serverlara gelecek.

Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan MOBA oyunu Heroes of the Storm için yeni karakter Hogger duyuruldu. Daha önce World of Warcraft’ın Human ırkı tarafında oyunu oynamış olan oyuncuların yakından tanıdığı Hogger şimdi oyunun test sunucularına geldi. Riverpaw sürüsü’nün kötü şöhretli şefi ve Elwynn Forest’ın baş belası Hogger olarak oynayabilirsiniz.

Hogger Heroes Of The Storma Geliyor 1

Oldukça büyük bir cüsseye sahip olan Hogger, dövüşe devam ettikçe yeteneklerinin bekleme süresini azaltan Rage mekaniğinin avantajlarını kullanacak. Savaşa devam edebilme konusunda oldukça başarılı olan Hogger aynı zamanda verebildiği alan hasarı ile birlikte takımların vazgeçilmez karakterlerinden biri olacak gibi görünüyor. Aynı zamanda Ganimet Yığını isimli özelliği sayesinde düşmanların geçişini de engelleyebilen Hogger, hızlı bir şekilde rakibini yenebilir.

Avantajlı ve dezavantajlı olduğu durumlarda bulunan Hogger, saldırgan savaşçılar, alan hasarı ve Anduin ile kendisinden beklenileni tam olarak verebilirken, geri savurma, sürekli iyileştirme ve Malthael karşısında oldukça zayıf kalıyor. Blizzard Entertainment, oyuncuların şu anda karakteri deneyebilmesi için test sunucularına getirmiş durumda ve kısa süre sonra canlı serverlara gelerek tüm oyuncular tarafından oynanabilecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.