Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hitman 3 Geliştiricisi, Üçlemenin Yaklaşık 100 GB Yer Kaplayacağını Açıkladı

Hitman 3 geliştiricisi IO Interactive, son suikast üçlemesindeki her üç oyunun da kurulduğunda yaklaşık 100 GB alacağını açıkladı.

Doğrulanmış bir IO geliştiricisi, Hitman 3 ile ilgili bir ResetEra başlığında, “Hepinizin duymaktan mutlu olacağını düşündüğüm bir şey var. Oyunun boyutunu önemli ölçüde düşürmeyi başardığımızdır. Üç oyun toplam 100GB yer kaplayacak.” Geliştirici daha sonra IO’dan önceki iki Hitman oyununun dosya boyutlarının Hitman 3 piyasaya sürüldüğünde, esas olarak dokuların sıkıştırılması nedeniyle azalacağını söylemeye devam ediyor.

Hitman 3un Acilis Sinematigi Yayinlandi 1

Bu, konsollarında veya bilgisayar depolamalarında çok yer kaplayan oyunlarla ilgilenen hayranlar için harika bir haber.

Söz konusu aynı IO geliştiricisi, Hitman 3 bu ayın sonlarında piyasaya çıktığında hem Hitman hem de Hitman 2’nin birkaç görsel yükseltme alacağını ortaya koyuyor. Hitman 3’ün yeni motoru sayesinde her iki oyunun da iyileştirmeler alacağını söylüyor. Özellikle bir güncellemenin bazı etkileyici yansımalar eklediğini ortaya koyuyor.

Hitman 3, 20 Ocak’ta PC, PS4 PS5, Xbox One, Xbox Series X ve Xbox Series S için piyasaya sürülecek. Tüm yeni nesil platformlarda, oyun çarpıcı 4K görsellerle 60FPS’de çalışacak.

Hitman 3 İçin İlk Oynanış Fragmanı Yayınlandı ve Hitman 3’ün Açılış Sinematiği Yayınlandı haberlerimize de mutlaka göz atmalısınız.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.