Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hitman 2’nin Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı!

Hitman 2'nin Kolombiya görevi gösterildi.

Çıkışına sayılı günler kala yeni bir oynanış videosu daha yayınlayan Hitman 2, 13 Kasım’da raflardaki yerini alacak.

Hitman 2’nin Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı 2

Oyunculara birbirinden farklı görevler sunacak olan yapım da amacımız iyi bir suikastçi olmak olacak. Bünyesinde çok sayıda farklı mekana ve göreve yer veren oyunda bizleri zengin ve sürükleyici bir oynanış bekliyor. Geçtiğimiz hafta yaptığımız haberler de oyun içerisinde Kolombiya haritasının da olacağını belirtmiştik. Dün yayınlanan videoda da Kolombiya görevi oyunculara tanıtıldı.

Yapımın oynanış mekaniklerinin oldukça kaliteli olduğunu daha öncede belirtmiştik. Yayınlanan videoda Ajan 47 olarak keşifler yapıyor ve gizliliği ön planda tutuyoruz. Yapım da bir mekan içerisinde pusuya yatıyor ve kurbanımızı beklemeye başlıyoruz. Karakterimiz ile kurbanlarımızı sessizce öldürüyor, kılık değiştiriyor ve sızma girişimlerinde bulunuyoruz. Gerilimin hat safaya çıktığı oyunda etraftaki silahlı adamlar en ufak bir yanlışımızda bizi yere sermek için tetikte bekliyor.

Şüphe çekmeden ilerleyecek ve kurbanlarımızı sessizce etkisiz hale getireceğiz. Yayınlanan videoda da aynen böyle bir oynanış yer alıyor. Oyuncu kılık değiştiriyor ve belirtilen hedeflere dikkat çekmeden şüphe uyandırmadan ilerliyor ve görevi başarı ile yerine getiriyor.

Hitman 2, 13 Kasım’da yayınlanacak.

HITMAN 2 | New COLOMBIA Level Walkthrough - Gameplay Part 1

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.