Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hitman 2’de Yer Alan Hayalet Modu İle 1v1 Online Düellolara Katılabileceğiz!

Hitman 2'de online mod yer alacak.

13 Kasım’da karşımıza çıkacak olan Hitman 2 konsol ve bilgisayar platformunda oynanabilecek. Oyunda Ajan 47 isimli karaktere can vereceğiz.

Hitman 2’de Yer Alan hayalet Modu İle 1v1 Online Düellolara Katılabileceğiz 2

Hitman’in ikinci versiyonu olarak karşımıza çıkacak olan Hitman 2 diğer versiyonuna göre daha gelişmiş grafiklere ve daha zengin bir içeriğe sahip olacak.  Aylardır aksiyon severler tarafından beklenen oyun yeni bir detayını daha oyuncularla paylaştı. Oyunla ilgili yeni gelen bilgilere bakacak olursak, oyun içerisinde Ghost Mode yani Hayalet Mod adında bir oynanış modu da yer alacak. Oyuncular bu mod ile 1v1 online olarak maçlara katılabilecekler.

Oyuncuları her ikisi de Ajan 47 olarak Ghost Mode’da yer alacak ve görevleri yerine getirmeye çalışacaklar. Bu modda oyuncular birbirleri ile yarışacak ve en iyi suikastçinin kim olduğuna karar verecekler. Hayalet modunda en çok suikasti gerçekleştiren oyun düellodan galibiyetle ayrılacak. Oyuncular Hayalet modunda yan yana başlayacak ve aynı hedefler için mücadele edecekler. Daha hızlı hareket eden suikastçiler hedefleri vuracaklar. Buna ek olarak oyuncular silah, eşya, kıyafet ve daha fazla içeriği de online modda kullanabilecekler.

Hayalet modunda hangi oyuncu 5 görevi önce tamamlarsa o mücadeleyi kazanmış olacak.

HITMAN 2 Ghost Mode

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.