Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hileci Oyuncular Overwatch’un Gelişmesini Engelliyor!

Blizzard başkan yardımcısı olan Jeff Kaplan, yaptığı açıklamada hileci oyuncuların Overwatch'ı engellediğini belirtti.

Blizzard’ın başkan yardımcısı olan Jeff Kaplan, Overwatch’un gelişmesinin hileli oyuncular tarafından engellendiğini belirtti. Overwatch’un maçlarında yaşanan hileli oyunlar görünüşe bakılırsa Jeff Kaplan’ı baya sinirlendirmiş görünüyor.

Hileci Oyuncular Overwatch’un Gelişmesini Engelliyor 1

Oyun dünyasının adeta korkulu rüyası olan hileci oyuncular her alanda bulunmaya devam ediyor. CS:GO, PUBG, LOL vb gibi en kaliteli oyunlar da bile hileci oyuncular bulunuyor. Oyun yapımcıları geliştirdikleri anti hile sistemleri ile hileciler karşısında adeta çaresiz oluyor.

Çevrim içi oyunların en çok başını ağrıtan durum bu aslında. Hileci oyuncular oyun içerisinde yapmış oldukları uygunsuz hareketler nedeniyle diğer oyuncuları rahatsız etmekte ve oyundan soğutmaktadır. Hileci oyuncularla mücadele kervanına Overwatch’da katıldı. Temmuz ayı içerisinde bir açıklama yapan Blizzard, Overwatch’ta hileli olarak tespit edilen oyunculara daha sert cezalar verildiğini belirtmiştir. Yapılan bu duyurunun ardından oyunun konsol platformuna özgü bir sistem geliştirildi. Konsollar için en son gelen güncelleme içerisinde bu tür oyuncuları rapor etme sistemi getirildi.

Hileci Oyuncular Overwatch’un Gelişmesini Engelliyor 2

Alınan çeşitli önlemlere rağmen oyun şirketleri bu tür oyuncuları tespit edebilmek için çaba göstermeye devam ediyor. Hileci oyuncular yüzünden oyun geliştiricileri oyun içeriğini geliştirmek yerine hilecileri tespit edebilmek için çalışıyor. Bu nedenle de oyunlar güncellenmekte gecikiyor.

Jeff Kaplan, “Bu kötü davranışlar yalnızca diğer oyuncuların deneyimlerini baltalamakla kalmıyor, oyunun ilerleyişinin de yavaşlamasına neden oluyor” dedi.

Hileci oyuncular ne zaman oyunlardan temizlenir bilinmez ama oyun firmalarını oyaladıkları ortada.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.