Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hideo Kojima Korku Oyunu Yapmak İstiyor!

Kojima Productions korku oyunu geliştirebilir.

8 Kasım’da PlayStation 4 platformu için ilk oyunu olan Death Stranding’i piyasaya süren Kojima Productions yeni bir oyun tüyosu ile gündeme geldi. 2019’un en iyi oyunları arasında aday olarak gösterilen Death Stranding şu sıralar deli gibi satmaya devam ediyor.

Hideo Kojima Korku Oyunu Yapmak İstiyor 2

2015 yılında Konami ile yollarını ayıran Hideo Kojima, Death Stranding adlı oyunu geliştirmiş ve bu ayın başlarında da piyasaya sürmüştü. Çok geçmeden oyunun PC platformuna da geleceği belirtilmiş ve oyun Steam, Epic Store gibi mağazalar üzerinde ön siparişlere açılmıştı. Geçtiğimiz hafta 2019’un en iyi oyunları arasında aday olarak gösterilen Death Stranding deli gibi satmaya devam ederken sıradaki oyuna dair de yeni bir bilgi geldi.

Kojima Productions, Death Stranding’i 80 kişilik bir ekip ile 3 yılda geliştirdi. Yapım piyasaya sürüldü ve gözler tekrar geliştiriciye çevrildi yeni oyun merakla beklenmeye devam edilirken yeni bir bilgi ortaya çıktı.

GamingBolt’un haberine göre Hideo Kojima bir korku oyunu geliştirmek istiyormuş. Hatta oyunun yönetmeni de şu sıralar korku filmleri izleyip fikir ediniyormuş. Korku oyununa dair detaylar geldikçe haberlerimizde yer bulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.