Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hıdden Dragon Legend, PlayStation 4 İçin Yayınlandı!

Hıdden Dragon Legend yaklaşık 2 saat önce PlayStation 4 için yayınlandığını duyurdu. Oyunu PlayStation Store üzerinden 50,99TL'ye satın alabilirsiniz.

Aksiyon ve macera oyunları arasına yeni katılan Hıdden Dragon Legend, yaklaşık 2 saat önce PlayStation 4 için yayınlandığını duyurdu. Hıdden Dragon Legend ile birlikte Çin’in gizemli dünyasında düşmanlara meydan okuyacağız.

Hıdden Dragon Legend PlayStation 4 İçin Yayınlandı 3

Çin’in önde gelen yayıncılarından Oasis Games, 2.5D aksiyon oyunu olan Hıdden Dragon Legend’i yaklaşık 2 saat önce PlayStation 4  platformu için yayınladığını duyurdu. Önümüzde ki günlerde Steam üzerinden PC sürümünün de yayınlanacağını belirtilen oyun şimdilik PlayStation Store üzerinden 50,99TL’ye satın alabilirsiniz.

Oyunun içeriğinden bahsedecek olursak, oyuncular İmparatorluk dönemi Çin topraklarında kötü güçler tarafından kontrol edilen bir karakterin hikayesine ortak oluyor. Karakterimiz etkisi altında olduğu büyüden kurtulunca yaptıklarını hatırlıyor ve kendisine bunları yaptıranlara karşı savaş açıyor. Karakterin yetenekleri oldukça detaylı bir şekilde oyun içerisinde anlatılıyor. Oyun içerisinde bulunan yetenek ağacından karakteriniz için çeşitli yetenekler satın alabilir ve geliştirebilirsiniz.

Hıdden Dragon Legend PlayStation 4 İçin Yayınlandı 2

Oasis Games İş Geliştirme Direktörü Alen Wu, Pax West 2017’de yaptığı açıklamada “HIDDEN DRAGON LEGEND, akrobatik saldırıları, zorlayıcı savaşları ve zengin hikaye örgüsüyle oyunculara bitmek bilmeyen bir eğlence vadediyor,” dedi.

Hıdden Dragon Legend’in Ana Özellikleri

  • Aksiyon yüklü oynanış
  • Değişken dövüş sistemi
  • Beceri gerektiren çarpışmalar
  • Beklenmedik keşifler ve stratejiler
  • Çeşitli engeller
  • Detaylı yetenek ağacı
  • Bitmek bilmeyen eğlence

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.