Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Heroes Of The Storm Kahramanları İki Hafta Boyunca Ücretsiz Olarak Oynanabilecek

Heroes Of The Storm'un bütün karakterleri iki hafta boyunca ücretsiz olarak oynanabilecek.

Blizzard birkaç cephede evde konaklama promosyonuna katılıyor. World of Warcraft‘ta deneyim artışı sunmanın yanı sıra, 2 Nisan 2020‘ye kadar tüm Heroes of the Storm karakterlerini denemek için ücretsiz sunuyorlar.

Heroes Of The Storm Kahramanları İki Hafta Boyunca Ücretsiz Olarak Oynanabilecek 1

Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen MOBA oyunu Heroes of the Storm, League of Legends veya Dota 2 kadar popüler olmayabilir, ancak özel bir oyuncu tabanına sahiptir. Blizzard kısa bir süre önce oyunun esport sahnesinden vazgeçti, ancak zaman zaman bazı etkinlikler düzenliyorlar.

Dünyadaki durum göz önüne alındığında, tüm kahramanların mevcut olduğu herkes için iki haftalık bir etkinlik eklemeleri çok garip değil. Yine de, kahramanların hiçbiri tutmakta özgür değildir ve eski moda yolun kilidinin açılması gerekir.

Öte yandan, onları denemek için mükemmel bir zaman, özellikle de gözünüzü yakalamış olanlar olabilir, ancak tam olarak ayarlanmamışsınız. Belki onları denemek, her iki yönde de çitlerden kurtulmanıza yardımcı olacaktır.

Aralarından seçim yapabileceğiniz toplam 88 kahraman var, bu da denemek için oldukça zaman alıcı bir liste. Oyuna yeni eklenmiş olan Deathwing bile bu dönemde ücretsiz olacak. Şimdiye kadar ne kadar uyduğu tamamen açık olmadığından, bu ejderhanın sinerjilerini ve sayaçlarını görmek için mükemmel bir zaman olabilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.