Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hello Neighbor 2 İçin Yeni Fragman E3 2021’de Yayınlandı

Hello Neighbor 2 için Guerilla Collective E3 2021 etkinliğinde fragman yayınlandı.

tinyBuild, Hello Neighbor 2 için E3 2021 oynanış fragmanını yayınladı; en çok satan korku serisinin merakla beklenen devamı.

Hello Neighbor 2

Orijinal oyunun olaylarından hemen sonra yer alan oyuncular, kendi kendine öğrenen yapay zeka tarafından kontrol edilen bir yaratık tarafından takip edilirken Raven Brooks’un açık dünyasını keşfedecek ve kayıp Bay Peterson’ı (Komşu) arayacak.

Oyuncular Quentin rolünü üstlenecek; Raven Brooks’ta insanların neden gizemli bir şekilde ortadan kaybolmaya başladığını araştıran yerel bir muhabir. Bir dizi keşif, oyuncuları gizemli, kuzgun benzeri bir varlığın işgal ettiği terk edilmiş bir eve götürecek.

Oyuncular, orijinal oyundaki terk edilmiş evi keşfedecekler. Dahası, oyunun Raven Brooks’un açık dünyasına yayıldığını görecekler. Raven Brooks, faydalı öğeler için ortalığı toplamanız gereken bir sandbox oyun alanıdır.

Yapay zekanın manuel olarak yerleştirilmiş ara noktalarla gezindiği orijinalden farklı olarak Hello Neighbor 2, navigasyon modellerinin tamamen dinamik olduğu bir yapay zekaya sahiptir. Geliştiricilere göre gizemli yaratık, oyuncunun hareketlerini ve eylemlerini gözlemleyecek. Ek olarak, bu bilgiyi oyuncuların evin içinde ve çevresinde yatan sırları bulmasını engellemek için kullanacak.

Guerilla Showcase E3 2021’de Hello Neighbor 2 için yayınlanmış olan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hello Neighbor 2 Guerrilla Showcase E3 2021

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.