Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hellgate: London 15 Kasım’da PC’ye Çıkacak!

Hellgate: London bilgisayar oyuncularına sunulacak.

Aksiyon ve RYO oyunu olarak geliştirilen Hellgate: London, 15 Kasım’da Steam üzerinden oyuncuların beğenisine sunulacak.

Hellgate London 15 Kasım’da PC’ye Çıkıyor 2

T3Entertainment tarafından geliştirilen ve HanbitSoft Inc tarafından yayınlanacak olan Hellgate: London, karanlık bir dünyayı konu alacak. Fantastik yaratıkların ve canavarların yer aldığı oyunda kendi karakterimizi geliştirecek ve savaşlara katılacağız. Tek oyunculu olarak oynanabilecek olan yapım da karakterimizi yükselterek daha güçlü bir hale gelebileceğiz.

Oyunculara 6 seçilebilir karakter sınıfı sunacak olan yapım, her karakter için farklı felsefeler ve savaş becerileri veriyor. Oyuncuların seçtiği sınıf oyun oynamayı belirleyen bir faktör olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca oyuncular sınıf seçiminden sonra karakterinin boyunu, cinsiyetini, saç ve ten rengi gibi ayarlamaları da yapabilecekler. Karakter özelleştirme sistemi oyunculara kendi benzersiz karakterini yaratma ve geliştirme gibi seçenekler sunuyor. Korku dolu anlar yaşayacağımız oyunda hayatta kalan son kişi olarak yaratıklar ile savaşacak ve farklı oyun modlarını deneyimleyeceğiz.

Sadece İngilizce dil seçeneğine sahip olacak olan oyun minimum Windows XP bilgisayarlarda çalışacak.

Oyunun fiyat etiketi henüz belli değil.

Hellgate London - Hunter Gameplay

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. Hayri Gül

    Ooo, mağaraya internet bağlatmışsınız hayırlı olsun. Oyun 2007 oyunu bu arada.

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.