Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hellblade: Senua’s Sacrifice Çıkış Yaptı, Oynanış Videoları Gelmeye Başladı

Hellblade: Senua's Sacrifice, PlayStation 4 ve PC için çıkış yaptı. Oyunun ilk 45 dakikasını içeren oynanış videoları gelmeye başladı. Uygun fiyatlı AAA kalite bir oyun olmayı hedefleyen Hellblade, başarılı bir ön sipariş dönemi geçirmişti.

Ninja Theory tarafından geliştirilen ve yayınlanan Hellblade: Senua’s Sacrifice, bugün raflardaki yerini aldı. Oyun PlayStation 4 ve PC platformları için çıkış yaptı. Türkçe dil seçeneği ile gelmesi, AAA kalite bir yapım olma iddiası barındırması ve piyasadaki AAA oyunların sahip olduğu fiyat politikasının çok altında sunulması ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Hellblade’in yayınlanmasının ardından, ilk bölümünü içeren oynanış videoları da gelmeye başladı.

hellblade senuas sacrifice 3

Hellblade: Senua’s Sacrifice’ta Viking saldırıları altında geçirdiği günlerden sonra akıl sağlığını yitirme noktasına gelen Kelt savaşçısı Senua’nın hikayesinin izlerini süreceğiz. Senua’nın karakter profilini oluşturmak için alanında başarılı psikiyatristler ve eğitimciler ile çalışan Ninja Theory, Cambridge Üniversitesi dahil pek çok eğitim kurumundan da yardım almış. Hayal ürünü bir karakter yaratmak istememişler ve gerçek yaşamdan sahip olunan deneyimlerin üzerine Senua’nın kimliğini oluşturmuşlar. Psikoz ve halüsinasyonlar ile çevrili bir dünyada, gerçekliğin sınırını yitiren karakterin oldukça karanlık bulduğumuz hikayesi aynı zamanda ilgi çekici de.

Çok başarılı bir ön sipariş dönemi geçiren Ninja Theory, gelecek projelerine fon yaratabilmek amacıyla Hellblade’i herkes için ulaşılabilir bir fiyatla piyasaya sürmeye karar vermiş. Oyun ülkemizde 49 Türk lirasına satışa çıktı.

Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına gidebilirsiniz. Aşağıdaki ekrandan oyunun ilk 45 dakikasını izleyebilirsiniz.

HELLBLADE SENUA'S SACRIFICE Walkthrough Gameplay Part 1 - Prologue

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.