Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hellblade: Senua’s Sacrifice, 1 Milyon Kopya Satışını Tamamladı!

Hellblade: Senua's Sacrifice, tüm platformlarda 1 milyondan kez sattı.

Ninja Theory tarafından geliştirilen ve 2017 yılında yayınlanan Hellblade: Senua’s Sacrifice, tek oyunculu olarak oynanıyor.

Hellblade Senuas Sacrifice 1 Milyon Kopya Satışını Tamamladı 2

Türkçe dil seçeneğine sahip olarak karşımıza çıkan yapım, şu sıralar Steam yaz indirimleri nedeniyle yüzde 40 indirime girerek 49.00 TL yerine 29.40 TL olarak bilgisayar oyuncularına sunuluyor. PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için geliştirilen oyun, 1 milyon kopya satışlarını da devirdi. Tüm platformlarda toplamda 1 milyondan fazla satmayı başaran yapım, etkileyici yapısı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Oyunculara alışılmışın dışında bir macera sunan Hellblade: Senua’s Sacrifice, oldukça gerçekçi özelliklere sahip.

20 farklı dile seçeneğine sahip olan oyun, yayınlandığı yıl inceleme puanlarından da tam puan alarak bekleneni fazlasıyla verdi. İlk dört aylık süreçte 500 bin kopya satmayı başaran oyun, geliştiricisi tarafından yapılan açıklama ile 1 milyondan fazla kopya satıldığını belirtti. 5 Temmuz’a kadar yüzde 40 indirimde olan oyun, 29.40 TL olarak bilgisayar oyuncularına sunulmaya devam ediyor. Oyunun net satış rakamları bilinmezken, üç platformda toplamda 1 milyondan kez sattığı belirtildi.

Başarılı gidişatını sürdürmeye devam eden yapım, tüm platformlarda ilgiyle oynanmaya devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.