Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hearthstone’un Yeni Tek Kişilik Monster Hunt Modu Açıklandı

Yeni Monster Hunt modu Hearthstone oyuncularına ücretsiz sunulacak.

Başarılı kart oyunu Hearthstone için yeni tek kişilik mod Monster Hunt önümüzdeki hafta, 26 Nisan tarihinde ücretsiz olarak oyunculara sunulacak. Bu sırada yapımcı firma Blizzard da Monster Hunt’a dair merak edilen ayrıntıları paylaştı.

Hearthstone yeni tek kisilik monster hunt modu aciklandi 1

The Witchwood genişleme paketiyle birlikte oyuna eklenecek olan Monster Hunt modu, geçtiğimiz yılın başarılı modu Dungeon Run’dan esinlendi. Yeni tek kişilik kısımda karşınıza çeşitli bosslar çıkacak ve her zaferde gelen hazineler, kartlarla yavaş yavaş kendi destenizi oluşturmaya başlayacaksınız. Elbette ilerledikçe de işler giderek zorlaşacak ve daha çok düşünmek, strateji üretmek zorunda kalacaksınız.

Monster Hunt modunda, standart Hearthstone sınıf heroları yerine dört yeni canavar avcısı karakterle oynayacaksınız. Her birinin kendine has hero güçleri olacak. Her bir avcı karakterle tek kişilik modu tamamladığınızda ve özel ‘Nemesis’ rakibe karşı savaştığınızda, bir başka final bossu açılacak fakat Blizzard bunun ne olduğunu henüz açıklamadı.

Kısacası yeni Monster Hunt modu oyuna getirdiği yeniliklerle oldukça ilgi çekici duruyor ve tamamen devrimsel özellikler sunmasa da, ücretsiz olması büyük avantaj.

Hearthside Chat: Monster Hunt (EU)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.