Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hearthstone’un Yeni Rank Sistemi Birçok Oyuncunun Legends Olmasına Neden Oldu

Hearthstone'un Year of the Phoenix etkinliği yayınlandı.

Nisan ayında Blizzard Entertainment, orijinal ladder sisteminin yerini alacak şekilde tasarlanmış yepyeni bir lider panosu sistemini duyurdu ve piyasaya sürdü. The Year of the Phoenix ile birlikte başlatıldı ve her birinde on sıralama ile beş farklı ligde oyuncular kendilerini rekabet içerisinde buldular.

Hearthstoneun Yeni Rank Sistemi Birçok Oyuncunun Legends Olmasına Neden Oldu

Amacınız, en düşük ligdeki en düşük sıralamadan en üstteki en üst sıraya ulaşmak, ancak yeterince iyiysen. Bu sistem hakkında belki de en şaşırtıcı olanı, oyuncuların efsane rütbesine ulaşmasına neden oldu. Sadece küçük bir artış değil artık sıradan efsane rütbe oyuncuları sayısının bir ay öncesine göre on katı var.

Bunun nedeni, bir ligde beş veya on sırada yer aldığınızda, kaybetseniz bile bunun altına düşmüyor olmanız. Yani, daha kolay, yani oyunun uzun vadeli sağlığı için harika bir haber.

The Year of the Phoenix nihayetinde büyük bir içerik düşüşü oldu. Yepyeni Demon Hunter kahramanı çok eğlenceli (ve oldukça güçlü) ve Blizzard, diğer ödüllerin yanı sıra tüm yeni ve geri dönen oyuncular için ücretsiz bir deste verecek kadar nazikti. Ayrıca, aşağıdaki videoyu izleyerek kontrol edebileceğiniz başka değişiklikler ve eklemeler de vardı.

Hearhstone, PC’nin yanı sıra Android ve iOS telefonlarda’da oynanabiliyor.

Welcome to the Year of the Phoenix

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.