Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hearthstone’un Yeni Genişlemesi Olan Rise Of Shadows 9 Nisan’da Yayınlanacak!

Hearthstone 9 Nisan'da alacağı genişleme ile daha zengin bir yapıya kavuşacak.

Yıllardır bilgisayar ve mobil platformda oynanan Hearthstone, Blizzard Entertainment’in başarılı oyunları arasında yer alıyor. Kart oyunu olarak karşımıza çıkan yapım, ilk kez Ocak 2014’te açık beta olarak karşımıza çıkmıştı.

Hearthstone’un Yeni Genişlemesi Olan Rise Of Shadows 9 Nisan’da Yayınlanacak 2

Yıllardır aldığı güncellemeler ile oyunculara daha iyi bir oynanış atmosferi sunan Hearthstone, yeni genişlemesi ile oyuncularının yüzünü güldürecek. 9 Nisan’da alacağı ‘Rise of Shadows’ adlı genişleme ile oyunculara heyecan verici bir atmosfer sunacak olan yapım, bugün yeni genişlemesinin detayları ile gündeme geldi. Oyuna yeni gelecek olan genişleme ile bu kez kötülerin tarafında yer alacağız.

Rise Of Shadows adındaki paket ile oyun içerisine tam 135 yeni kart geliyor. Bu genişleme ile sinsi planlar yapan bir grup caninin tarafında yer alıp yıl boyunca sürecek olan bir hikayede mücadele edeceğiz.

Sinsi Oyun Mekanikleri

“HER  YANCIYA (HENCHMAN) BİR YARDAKÇI (LACKEY) GEREK – League of E.V.I.L.’ın düşmanalrı karşısında alabileceği her türlü desteğe ihtiyacı var!

  • Lackey’ler League of E.VI.L. üyelerinin pis işlerini yapmak için geliyorlar
  • Heistbaron Togwaggle’ın henchman’i, Rogue minion EVIL Miscreant. Bu kart kombo yapıldığında oyuncunun eline iki adet random Lackey kartı veriyor.
  • Rise of Shadows’da toplam 5 Lackey bulunuyor – Lackey’ler yararlı Battlecry’ları olan 1/1’lik minionlar.

ENTRİKADAN ZAFERE – Bu eklentide karşılaşacağımız Scheme’ler (Entrika) elde tutulduğu her turn gücü artan büyüler.

  • Hagatha’s Scheme, çekildiğinde tüm minionlara 1 zarar verme gücüyle geliyor ama elde durduğu her turn vereceği damage artıyor. Düşmanınızı hazırlıksız yakalamak ve bir anda alt etmek için Scheme’nizi hemen harcamayın ve doğru zamanı bekleyin.

TANIDIK KARTLAR – Kötü yürekli “kahramanlarımız” bir süredir bizimle birlikteler o nedenle kartlarından bazıları size, nasıl desek…. tanıdık gelebilir. Örneğin bir Priest büyüsü olan Forbidden Words, oyuncunun tüm mana’sını harcar ve en çok harcadığı mana kadar attack’i olan bir düşman minion’ını yok eder. Bu da Whispers of the Old Gods destesindeki Forbidden Shaping’e bir nevi saygı duruşu niteliğinde.

NE KADAR KÖTÜ O KADAR İYİ – Rakibinizi iyice köşeye sıkıştırmak için Twinspell özelliği olan büyüleri kullanmaya ne dersiniz?  Bu büyüler, yapıldıklarında bir kopyalarını oyuncunun eline geri verirler.

  • The Forest’s Aid, Twinspell özelliği olan bir Druid büyüsüdür. Bu büyü 5 adet 2/2 Treant’ı oyuna sürerken bir kopyasını da oyuncunun eline geri verir. Böylece ihtiyaç anında Druid, yeni bir Treant ordusunu oyuna sürerek büyülü şehri koruyabilir.”

Rise of Shadows’a eşlik edecek olan Solo Adventures yani tek kişilik macera bölümleri oyuna gelen en büyük maceralar olacak. Bu maceraların ilk bölümü Mayıs ayında oyunculara sunulacak. Solo maceranın ilk bölümü oyunculara ücretsiz olarak sunulacak.

5 Nisan’dan itibaren oyuna giren tüm oyunculara bir adet ücretsiz kart verilecek. Verilen ücretsiz kart Play Modunda ve Pre-Release etkinliklerinde kullanılabilecek. Genişlemenin yayınlaması ile yeni bir görev zinciri de oyunculara sunulacak. Bu görevleri başarabilen oyuncular çeşitli kartlar kazanacaklar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.