Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hearthstone’un Sıradaki Kahramanı Arthas Menethil Olacak

Hearthstone'a gelecek olan sıradaki kahraman duyuruldu. Yayınlanacak olan genişleme paketinin ardından Arthas Menethil oyuna ekleniyor.

Blizzard tarafından geliştirilen ve yayınlanan Hearthstone: Heroes of Warcraft yepyeni bir kahramana daha kavuşuyor. Icecrown Citadel topraklarında geçecek olan yeni genişleme paketi Knights of the Frozen Throne ile gelecek olan kahraman, Warcraft evrenine aşina olanların yakından tanıdığı bir isim. Oyunun görev tasarımcısı Dave Kosak tarafından sunulan bir video aracılığıyla öğrendiğimiz yeni kahraman, PvE içeriğinden bahsedilirken ortaya çıkıyor. Icecrown Citadel bölümlerinde normal şartlar altında 12 adet boss bulunuyor. Bu genişleme paketinde ise yalnızca 10 adet boss olacak. Hangilerinin olacağı ve hangilerinin Hearthstone bossları arasında yer almayacağı henüz açıklanmadı.

arthas menethil hearthstone

Yeni karakteri elde etmek için birtakım önemli aşamaları geçmek gerekiyor. Dokuz farklı karakter sınıfı ile Lich King’i yenmeyi başardığınız takdirde Arthas Menethil sizin olacak. Arthas portresi kendine özgü içeriklerle gelecek.

Normalde animasyonlu kahraman portrelerini kazanmak için en az 500 adet galibiyet elde etmeniz gerekiyor. Ancak Arthas Menethil için bu geçerli olmayacak. Herhangi bir galibiyet elde etme zorunluluğu olmadan Arthas Menethil portresini animasyonlu olarak elde edebileceksiniz.

Kahramanı nasıl elde edebileceğinize dair daha detaylı bilgiye sahip olmak isterseniz, aşağıda yer alan videoyu izleyebilirsiniz.

Hearthside Chat with Dave Kosak: Knights of the Frozen Throne Missions

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.