Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hearthstone Ürünlerine Zam Geleceği Duyuruldu

Blizzard'ın sevilen oyununun içinde sunulan ürünlere zam geliyor.

Blizzard’ın en sevilen oyunlarında, Hearthstone: Heroes of Warcraft’ın içinde sunulan ürünlere 22 Mart 2017 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde zam gelecek. Türkiye’deki döviz kuru da düşünüldüğünde, oyunun içindeki alışverişlerin nasıl etkileneceği merak ediliyor.

hearthstone oyun ürün zam

Blizzard “zaman zaman çeşitli ülkelerdeki fiyat politikalarımızı gözden geçirip yerel ve bölgesel pazar koşullarını dikkate alarak değişiklikler yapabiliyoruz” şeklinde oyuncunun avantajını gözettiğini hissettiren bir açıklama yapsa da oranlar kimi açıdan bunun aksini söyleyebiliyor.

Sadece Türkiye’de değil başka ülkelerde de zam gerçekleşecek. Ancak Hearthstone oyuncuları durumdan şikayetçi. Şikayetçi olmalarının sebebi de zamların adaletsiz bir şekilde geldiğini düşünmeleri. Euro bölgesinde %11 oranında zam gelen ürünlere, İngiltere’de sterlin bedeli üzerinden %30 ile %50 arasında zam geldiği açıklandı.

Türkiye’deki oyuncular, bilgisayar üzerinden Heartstone oynarken alımları Euro üzerinden yapabiliyorlar. Ancak iş android cihazlara geldi mi oyun içi alışverişler Türk Lirası üzerinden yapılabiliyor.

Un’goro öncesi satın alınabilen 50’lik deste paketi haricinde tüm içeriklere zam gelecek. Türkiye’deki zam oranları da %21 ile %31 arasında değişecek. Bu büyük oranın oyuncuları Hearthstone’a küstürmesi ihtimali de bulunuyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.