Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hearthstone Mobil Gelirleri 660 Milyon Dolara Ulaştı

Hearthstone'dan önemli başarı!

Blizzard’In dijital kart oyunu Hearthstone, türünün diğer örnekleri arasında lider konumda. Şimdiye kadar Hearthstone’un başarısından etkilenen pek çok yapımcı benzer oyun denemeleri yaptı fakat hiçbiri bu kadar ilgi toplayamadı. Hearthstone üstelik sadece PC üzerinde değil, mobil platformlarda da büyük başarı yakaladı.

hearthstone mobil gelirleri 660 milyon dolara ulasti 1

Mobil analistik firması Sensor Tower yeni verilerini açıklarken, Hearthstone’un mobil sürümünün dünya çapındaki toplam gelirlerinde, çıktığından bu yana 660 milyon dolara ulaştığını duyurdu. Ayrıca hatırlatalım, bu veriler Çin’deki Android satışlarını içermiyor çünkü bu ülkeyi takip etmek mümkün değil. Hearthstone’un mobil sürümü 2014 yılında çıkmıştı ve 2015’de kullanıcı sayısı olarak PC versiyonunu dahi geride bırakmıştı.

Büyük ilgi gören Hearthstone, Çin’de de çok ciddi bir kitleye sahip. iOS platformu üzerinde Çinli oyuncular Hearthstone’a şimdiye kadar 161 milyon dolar harcadı. iOS ve Android kullanan Amerikalılar ise 144 milyon dolarlık harcama yaptı. Bu iki ülkenin ardından üçüncü sırada ise 64 milyon dolarla Güney Kore geliyor.

Hearthstone’a son olarak Rastkhan’s Rumble ile yeni kart desteleri eklenecek. İyi seyirler!

Rastakhan’s Rumble Cinematic Trailer | Hearthstone

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.