Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hearthstone Masters Tour Çevrimiçi Olarak Yapılacak

Hearthstone Masters Tour'un çevrimiçi yapılacağı Blizzard tarafından açıklandı.

Blizzard, Hearthstone‘un yaklaşmakta olan Masters Tours daha önce Jönköping ve Asya, Pasifik’te gerçekleştirileceğini açıklamıştı ancak karar, son COVID-19 salgını nedeniyle değişmek zorunda kaldı. Turlar sırasıyla Haziran ve Temmuz aylarında çevrimiçi olarak yapılacak.

Hearthstone Masters Tour Çevrimiçi Olarak Yapılacak 1

Hearthstone’un Masters Tour Jönköping ve bir sonraki Master-Pasifik Turu, COVID-19 ile ilgili küresel durum nedeniyle çevrimiçi gerçekleşeceğini Blizzard açıkladı. Masters Tour Online: Jönköping, 12 Haziran’dan 14 Haziran’a kadar Orta Avrupa Saati sırasında gerçekleşecek, Masters Tour Online: Asya-Pasifik 16 Temmuz’da başlayacak ve 19 Temmuz’da Kore Standart Saati’nde sona erecek.

Duyuru şöyle diyor: “Masters Tour, küresel bir oyuncu topluluğunun rekabet etmek için bir araya gelmesi prensibi üzerine inşa edildi ve her etkinlikte kurulan ilişkiler Hearthstone e-sporlarının çekirdeğini oluşturuyor. Mevcut sağlık kriziyle mücadele ederken bu etkinliklerin yapılması gerekiyor uzaktan bu çevrimiçi yapı istisnadır.”

Duyuruda Blizzard, küresel durumu izlemeye devam edeceklerini ve yılın ilerleyen zamanlarında hem Masters Tour Montreal hem de Masters Tour Madrid için birlikte ve şahsen oynamaya geri dönmek için heyecan duyduklarını belirtti.

Hearthstone Masters Tour Los Angeles - Day 3

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.