Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hearthstone Madness At The Darkmoon Faire Yayınlandı

Hearthstone'un yeni genişletme paketi olan Madness At The Darkmoon Faire yayınlandı.

Geçtiğimiz ay haberini yaptığımız üzere Hearthstone‘un yeni genişletme paketi olan Madness at the Darkmoon Faire yayınlandı. Yeni genişletme paketi ile birlikte 135 yeni kart ve birçok kombinasyon oyuncuları bekliyor olacak. İlk olarak 2016 yılında oyuna genişletme paketi olarak dahil edilen Kadim İlahların Fısıltısı ile oyuna eklenen kadim ilahlar olan C’Thun, N’Zoth, Y’Shaarj ve Yogg-Saron‘un minyon kartlarından yeniden faydalanılabilecek.

Hearthstone Madness At The Darkmoon Faire Yayinlandi 1

Blizzard Entertainment Başkanı J. Allen Brack “Kadim ilahlar, oyuna ilk geldiklerinde gerçekten inanılmaz bazı destelere de öncülük etmişti. Darkmoon Panayırı Dehşeti’yle onlara yeniden hoş geldin diyoruz. Ayrıca Hearthstone Düellolar’ınilk sezonunu başlatacağımız için çok heyecanlıyız. Erken erişimdeki oyuncuların onu oynarken çok eğlendiğini görmek bizi umutlandırıyor ve artık herkese açık hale gelmesiyle birlikte nasıl bir gelişim göstereceğini izlemeyi iple çekiyoruz.” dedi.

Bugün ilk sezonu başlayan Hearthstone Düellolar özelliği ile birlikte oyuncular, oyunun en sevilen özelliklerinden biri olan Arena PvP heyecanını tek kişilik sık sık aşırıya kaçan deste kurma deneyimiyle birleştiren yepyeni ve tamamen ücretsiz bir oyun modu. Oyuncular yeni genişletme paketi ile birlikte oyuna dahil edilen Hearthstone Düellolar özelliğini artık kullanabilecekler. Oyuncular tıpkı Arena’ya girildiği gibi 150 Altın veya 1,99 Euro karşılığında Düellolara girebilecek ve sonucunda ise çeşitli ödüllerin sahibi olabilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.