Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Haziran Ayının En Güçlü Akıllı Telefon Modelleri Belli Oldu

Performans testi uygulaması olan AnTuTu her ay olduğu gibi Haziran 2020 döneminde de ayın en güçlü Android akıllı telefon modelleri listesini yayınladı. AnTuTu Haziran 2020 listesinde, diğer aylarda da listenin zirvesinde olan OPPO Find X2 Pro modeli yer alıyor. 

Ünlü performans testi uygulaması AnTuTu, en güçlü Android akıllı telefon modellerini açıklamaya devam ediyor. İşte Haziran ayının en güçlü Android işletim sistemine sahip akıllı telefon modelleri. 

haziran ayinin en guclu akilli telefon modelleri belli oldu

Performans testi uygulaması AnTuTu, 2020 yılının Haziran ayında en güçlü akıllı telefon modelleri listeledi. AnTuTu listesine baktığımızda, ülkemizde satılmayacak olan, v son üç ayda da en güçlü Android akıllı telefon konumunda olan OPPO Find X2 Pro modelini görüyoruz. Listenin ikinci sırasında ise diğer aylarda olduğu gibi Türkiye’de 9.999 TL’den satışa sunulan OPPO Find X2 modeli bulunmuyor. AnTuTu Haziran 2020 listesinde ikinci sırada ülkemizde satışa sunulmayacak olan Xiaomi Mi 10 Pro modeli bulunuyor. Listenin üçüncü sırasında OPPO Find X2 modeli yer alırken listenin dördüncü sırasında ise OPPO Ace 2 bulunuyor. Beşinci sırada ülkemizde satışa sunulmayacak olan iQOO Neo 3 modeli bulunurken listenin altıncı sırasında ise ülkemizde de satışa sunulacak POCO F2 Pro modeli bulunuyor. Listenin devamında ise Redmi K30 Pro, realme X50 Pro, iQOO 3, Meizu 17 Pro ve OnePlus 8 Pro modelleri yer alıyor. 

OPPO Find X2 Ailesi Özellikleri 

Find X2 modeli 6.7 inç büyüklüğünde 3168 x 1080 piksel çözünürlük sunan 120 Hz ekran yenileme hızına sahip çentikli bir ekran ile birlikte geliyor. HDR10+ standardını desteklenen Find X2 modelinin bu ekranı Gorilla Glass 6 ile korunuyor. 800 nit parlaklığa sahip olan OPPO Find X2 modelinin bu ekranı dış ortamda ise ideal bir kullanım sunuyor. 

Qualcomm Snapdragon 865 işlemciden güç alan OPPO Find X2 modeli, 5G desteğine sahip. 12 GB LPDDR5 RAM bellek ve 256 GB UPS 3.0 dahili depolama ile birlikte geliyor. 65W hızlı şarj destekli 4.200 mAh batarya ile birlikte geliyor. Arkasında 48 megapiksel çözünürlüğünde Sony IMX586 ana sensöre ek olarak 12 megapiksel çözünürlüğünde geniş açı kamera + 13 megapiksel çözünürlüğünde telefoto kamera ile birlikte geliyor. OPPO Find X2 modelinin ön kamerası ise 32 megapiksel çözünürlüğünde. 

OPPO Find X2 ailesinin en güçlü modeli olan OPPO Find X2 Pro modeli kamera özellikleriyle dikkat çekiyor. OIS destekli 48 megapiksel çözünürlüğünde Sony IMX689 ana sensör 8MP çözünürlüğünde Sony IMX586 ultra geniş sensör, OIS destekli 5x periskop sensör şeklinde bir kamera modülü ile birlikte geliyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.