Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hayatta Kalma Oyunu Valheim, Bir Milyon Kopya Satmayı Başardı

Steam'de erken erişim oyunu olarak yayınlanan Valheim'ın satış rakamları açıklandı.

Iron Gate tarafından geliştirilen ve Coffee Stain Publishing tarafından yayınlanmış olan hayatta kalma oyunu Valheim, çıkış yaptığı tarihten bugüne kadar toplamda bir milyon adet kopya satmayı başardı. Bir hafta içerisinde bir milyon kopya satmayı başaran oyun için bu özellikle büyük bir başarıdır.

2 Şubat 2021 tarihinde piyasaya sürülmüş olan Valheim, Steam üzerinden Erken Erişim oyunu olarak yayınlandı. Fiyatı ile oyuncuların dikkatini çekmeyi başaran oynanışı da bir o kadar oyuncuların beğenisini kazandı. Valheim

Valheim geliştiricisi olan Iron Gate yaptığı açıklamada “Valheim, Steam Erken Erişim’deki ilk haftasında şimdiden bir milyon satışı aştı. Kıyas yapabilmek için, bu, bir sonraki fetihlerine giden yaklaşık 8.333 Viking dolu uzun tekneye eşdeğer!” açıklamasında bulundu.

Valheim, viking kültüründen esinlenerek prosedürel olarak oluşturulmuş bir arafta geçen 1-10 oyuncu için bir keşif ve hayatta kalma oyunudur. Bu oyunda oyuncular, Odin’in himayesine layık bir destan için savaşabilir, yeni binalar inşa edebilir ve yeni yerler fethedebilirler. Prosedürel olarak oluşturulmuş devasa dünya – gizemli ormanlardan büyük karlı dağlara ve çarpıcı çayırlara kadar, savaşacak, avlanacak ve vahşi doğaya sahip efsanevi yaratıklarla tamamlanan mistik toprakları keşfedeceksiniz.

Valheim’ı henüz oynamadıysanız oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilir ve yayınlanmış olan fragmanı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Valheim trailer | PC Gaming Show 2020

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.