Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hayatta Kalma Oyunu Miscreated Tam Sürüme Geçiyor

Yıllar sonra Miscreated erken erişimi terk ediyor.

Entrada Intearctive bugün yaptığı duyuruyla online multiplayer, hardcore hayatta kalma oyunu Miscreated’ın çıkış tarihini duyurdu. Uzun bir süredir Erken Erişim programında olan başarılı oyun, 18 Aralık 2018 tarihinde tam sürüme geçiş yapacak.

hayatta kalma oyunu miscreated tam surume geciyor 1

Basın bültenine göre Miscreated’ın 1.0 numaralı sürümüyle oyuna pek çok yeni özellik eklenecek ve daha zengin bir açık dünya önümüze sunulacak. Bunların arasında yeni silahlar, oyuncuların host ettiği sunucular, harita genişlemesi, yeni hava durumu seçenekleri, çiftçilik, aşçılık, daha güçlü yapay zeka ve daha fazlası bulunuyor.

Konuya dair Entrada Interactive sahibi ve CEO’su Terry Evans da bir dizi açıklama yaparken, Miscreated’ın kendileri için harika bir macera olduğunu, zamanla muhteşem bir topluluk oluşturduklarını ve oyun tasarımını da buna göre şekillendirdiklerini ifade etti. Evans aynı zamanda tam sürüm çıkışından sonra da oyuna yeni özelliklerin eklenmeye devam edeceğini dile getirdi.

Post apokaliptik temalı bir açık dünyada geçen Miscreated, insanlığın yok oluştan sonra tekrar ayağa kalkmasını konu alıyor. Cryengine grafik motoruyla hazırlanan oyun 2014 yılından bu yana erken erişimdeydi ve şu anda 40,00 TL fiyat etiketiyle satılıyor.

Miscreated: 1.0 Release Date Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.