Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hay Day – Ücretsiz Elmas Kazanma Yolları

Hay Day isimli oyunda ücretsiz elmas kazanmayı kim istemez değil mi?

Hay Day isimli oyunumuz 2012 yılından itibaren bizimle. Mobil telefonlarda oynanan en popüler oyunlardan biri oldu ve hala da öyle. Çünkü azımsanmayacak kadar çok oyuncuya sahip. Bu oyun ile ilgili bir çok rehber yazdık. Diğer konulara ulaşmak için sitede arama bölümüne Hay Day yazmanız yeterli olacaktır. Bu oyunda elmasın yeri çok önemli biliyorsunuz. Elmas ile hızlı bir şekilde gelişebiliyorsunuz. Yani binaları yaparken herhangi bir süre beklemeden onları hazır hale getirebiliyorsunuz.

Hay Day  Ücretsiz Elmas Kazanma Yolları isimli bu konumuzda ise sizlere elmas kazandıracak bazı bilgileri vereceğiz. Aslında bunlar çok ama çok farklı yollar değil. Sadece gözden kaçabilen ve unutulabilen yollar olduğu için böyle bir yazı yazma gereği duydum. Hazırsanız konumuza geçelim ve ne gibi bilgiler varmış görelim.

Hay Day ucretsiz Elmas Kazanma Yollari 2

Hay Day – Ücretsiz Elmas Kazanma Yolları

Elmas kazanmak için belli seviyelere gelmek gerekiyor. Bende sizlere bu seviyeler ile birlikte neler yapacağınızı yazacağım. Bu sayede belirtilen seviyelerde ne yapmanız gerektiğini bilecek ve ona göre de elmasları kapacaksınız.

Bakım: Oyun sık sık bakıma girmektedir. Bu işlem sonunda oyun size belli miktarda bir elmas gönderir. Mesaj kutusuna bakmayı unutmayın.

Seviye Atlama : Oyunu oynadıkça ve seviye atladıkça oyun size elmas verecektir. Bunları da almayı unutmayın. Aslında ne kadar çok oyun o kadar çok elmas demek oluyor.

Gizemli Kutular : Oyun oynadıkça etrafta bazı kutular göreceksiniz. Özellikle arkadaşlarınızın çiftliklerini ziyaret edin. Oralarda da açılmış gizemli kutular göreceksiniz.

Çark : Çarkı çevirmekte size elmas kazandırabilir. Bunu her gün çevirmeniz yeterli olacaktır.

6. Seviye : Bu seviyeye ulaşınca bir çok başarı kilidi açılacak. Bunları yaparak elmas kazanabilirsiniz. Ayrıca yeni binalarda erişime açılacak.

9. Seviye : Bu seviyeye geldiğinizde ise etkinlikler açılacak. Bu etkinliklerden gelen görevleri yaparak elmas kazanabilirsiniz.

10. Seviye : Bu seviyede ise posta kutusunda sinema bileti tarzı bir şey göreceksiniz. Bunu kullanarak bir şey izleyerek elma kazanabilirsiniz.

18. Seviye : Bu seviyede ise derbi özelliği açılacak. Bu sayede at yarışlarınıza katılabilirsiniz. Bu da size elmas verecektir.

24. Seviye : Madenler açılacak. Bu sayede bir yandan metal elde ederken bir yandan da elmas kazanacaksınız.

27. ve 30. Seviye : Bu seviyelerde ise balıkçılık açılacak ve balık tutacaksınız. 30. seviyede ise yeni bir ağınız olacak ve bu da size elmas kazandıracak.

Hay Day: Game Trailer

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

4 Yorum

  1. Mefailkerim

    Hileyi açın lütfen

    0
    0
    Cevap
    • Muhamed

      Bana elmas atarmısın

      0
      0
      Cevap
  2. HARUN1903

    Sınırsız elmas sınırsız altın istiyorum.

    0
    0
    Cevap
  3. Anonim

    Bana elmas atrmısın lutfen

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.