Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hay Day Hızlı Seviye Atlama Rehberi

Hay Day isimli oyunda hızlı level atlamak için gereken bilgileri öğreneceksiniz.

Hay Day isimli oyunumuz bir çiftlik oyunu biliyorsunuz. Hatta bir önce ki rehberimizde hızlı para kazanma yollarını görmüştük. Oyunumuz bir çiftlik oyunu olduğu için detaylı bir oyun oluyor. Bu oyunda çoğu şeyi bilerek hareket etmek daha iyi olacaktır. Paranın yanında bir de oyunda ki seviyeniz bulunuyor. Yeni seviyeler yeni binalar ve eşyalar demek oluyor. Ayrıca yeni makineler, hayvanlarda çıkıyor. Seviye atlamak için tecrübe puanları kazanmamız gerekiyor. Bunu hızlı bir şekilde yapmanın tabi ki bazı yolları var.

Hay Day Hızlı Seviye Atlama Rehberi isimli bu konumuzda ise hızlı bir şekilde seviye atlamanın yollarını öğreneceksiniz. Bu sayede hem zamandan tasarruf edeceksiniz hem de yeni özelliklere daha hızlı ulaşacaksınız. Tabi ki bazı oyuncular oyunun normal seyrinde gitmesini isteyebilir, ama siz bu şekilde düşünmüyorsanız doğru yerdesiniz demektir. Hazırsanız konumuza geçebiliriz.

hay day hizli seviye atlama rehberi 2

Hay Day Hızlı Seviye Atlama Rehberi

Öncelikle bilmeniz gereken şeylerden biri hasat olayıdır. Yani ne kadar çok hızlı hasat ederseniz o kadar hızlı tecrübe puanı alacaklardır. Hasat dediğimiz şey bildiğiniz ürünleri toplama olayıdır. Yeterli sayıda araziniz varsa direkt olarak buğday ve ekmeğe abanabilirsiniz. Başlangıçta bunu yaparak fazla miktarda tecrübe puanı alabilirsiniz. Telefonu açık tutarak bunu izleyerek anında toplayabilirsiniz. Bu sayede hızlı tecrübe puanı alabilirsiniz.

Siparişler

Sizden istenilen ürünleri toplar ve onları satarsanız fazladan tecrübe puanı da alabilirsiniz. Bu yüzden sık sık sizden istenilen, siparişler bölümünü takip edin ve ne gerekiyorsa onu üreterek koymaya çalışın. Bu sayede ekstradan tecrübe puanı alabilir ve hızlı bir şekilde seviye atlayabilirsiniz.

Bildirimler

Bu oyunu oynayanların telefonlarında, bu oyunun bildirimleri sürekli açık oluyor. Yani açık tutuyorlar. Bu sayede oyunda beklediğiniz bir şey olduğunda ya da herhangi bir işlem tamamlandığında bilfirim geliyor ve anında müdahale edebiliyorsunuz. Bu yüzden sizlere tavsiyem bildirimleri açık tutmanızdır.

Başarımlar

Bu başarımlar aslında görevler olarak adlandırılıyor. Bu görevlerin güzel yanı, tecrübe puanı dışında bir de mücevher vermesidir. Bunları takip ederek tamamlamaya çalışın. Yani örneğin 20 adet buğday topla gibi. Ya da 10 adet ekmek yap gibi görevler olacaktır. Bunlara odaklanmak hızlı seviye atlamanıza yardımcı olacaktır.

Makineler

Makineleri yükseltirseniz daha çok üretim yaparsınız ve sizlere verdiği tecrübe puanı da doğru orantılı olarak artar. Bu yüzden elinizden geldiği kadar bu makineleri yükseltmeye çalışın. Biliyorum bunları yükseltmek için mücevher gerekiyor fakat buna değecektir emin olun.

Hay Day isimli oyun ile ilgili ipuçlarını görmüş bulunuyoruz. Sormak istediğiniz bir şey olursa yorum yaparak sorabilirsiniz.

Hay Day: Game Trailer

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

3 Yorum

  1. Oğuzhan

    Saçma

    0
    0
    Cevap
    • yalnız bir hayvan

      adam sana gelmiş burada yazmış uğraşmış yani

      0
      0
      Cevap
  2. Begüm çolak

    Bu dediğinizi biz zaten yapıyorduk çok saçmaa

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.