Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hay Day Hızlı Para Kazanma Rehberi

Hay Day isimli mobil çiftlik oyununda hızlı para kazanma yollarını göreceksiniz.

Hay Day isimli oyunumuz bir çiftlik oyunudur. Çoğunuz bunu biliyorsunuzdur. Çünkü yıllardır oynanıyor ve hala popüler bir durumda. Bu oyunda kendi çiftliğinizi kuruyor ve üretim yaparak yeni binalar yaparak çiftliği büyütmeye çalışıyorsunuz. Bunun için ürettiğiniz ve sattığınız ürünlerden para kazanmanız ve gelişmeye harcamanız gerekiyor. Oyunda 2 adet para birimi bulunuyor biri coin yani jeton, diğeri ise mücevherdir. En kolay kazanılan para birimi ise coindir. Bunun için üretim yapmanız yeterli olacaktır.

Hay Day Hızlı Para Kazanma Rehberi isimli yazımızda ise oyunda hızlı para kazanmak için gerekli şeyleri öğreneceksiniz. Yani para kazanma yollarını öğreneceksiniz. Bu sayede daha hızlı para kazanacak ve orantılı olarak daha hızlı gelişeceksiniz. Hazırsanız konumuza geçiş yapalım ve ne gibi yollar varmış görelim.

hay day hizli para kazanma rehberi 2

Hay Day Hızlı Para Kazanma Rehberi

Öncelikle bilmeniz ve uygulamanız gereken şeylerden biri yol kenarında bulunan dükkanın içini dolu tutmaktır. Buraya ürünler koyabilirsiniz. Bu ürünleri sizin gibi gerçek oyuncular alacaktır. İlla ki her ürünün bir alıcısı olacaktır bunu bilin. Bu yüzden burayı boş tutmayın, bittikçe yeni ürünler koyun. Ürünün fiyatını siz belirliyorsunuz, çok pahalı yaparsanız kimse almaz bunu da söyleyeyim. Bu sayede coin kazanabilirsiniz.

Reklam

Çiftliğinizin reklamını da yapmaya devam edin. Her 5 dakika da 1 reklam yapabilirsiniz. Bu sayede ürünlerinizle birlikte çiftliğiniz herkese gözükecektir. Ayrıca bazı insanlar çiftliğiniz beğenir ise size bağışta yapabilir. Yani ürünler yollayabilir. Bu şekilde de para kazanmayı hızlandırabilirsiniz.

Makineler

Oyunda üretim yapan makineleriniz olacak. Bunları yükseltmeyi ihmal etmeyin. Ne kadar çok yüksek seviye olursa o kadar çok üretim olur. Ne kadar çok üretim o kadar çok para demektir. Hepsi doğru orantılı. Bunları yükseltmek için mücevher kullanabilirsiniz. Para, parayı çeker mantığı ile hareket etmelisiniz.

Siparişler

Kamyonlardan ve teknelerden gelen siparişler size farklı ödemeler yapacaktır. Çiftlik marketinde satış yaparak gelen siparişlere göre ürünler ekleyebilirsiniz. Bu sayede daha hızlı para kazanabilirsiniz. İstek üzerine üretilen ürünler sizlere daha fazla para sağlayacaktır. Eğer bazılarının fiyatları oldukça düşükse onları yok edip yerine yenilerini koyabilirsiniz. Bu kadar basit.

Hay Day: Game Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. Arda

    Mükammel

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.