Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hangar 13 Yeni Bir Açık Dünya Oyunu Üzerinde Çalışıyor

En son çıkan sızıntılara göre Mafia'nın geliştiricisi olan Hangar 13 yeni bir açık dünya üzerinde çalışıyor.

Geliştirici Hangar13‘ün sızdırılan bir sözleşmesine göre stüdyo, Second Son’a benzer doğaüstü unsurları olan yepyeni, üçüncü şahıs, geniş bir açık dünya bilim kurgu oyunu üzerinde çalışıyor. Hangar 13 bildiğiniz üzere dünyaca popüler olan Mafia oyun serisinin geliştiricisidir. Oyunun geçtiğimiz aylarda Definitive Edition sürümü piyasaya sürülmüş ve oyuncular tarafından yeni görsel grafikler oldukça beğenilmişti.

Hangar 13 Yeni Bir Acik Dunya Oyunu Uzerinde Calisiyor 1

En son çıkan sızıntı haberine göre Mafia’nın geliştiricisi olan Hangar 13 yepyeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Oyun henüz resmi olarak açıklanmadığı için proje ile ilgili detaylar oldukça az ama son sözleşme sızıntısı sayesinde bilimkurgu aksiyon-macera olabilecek oyun hakkında ilk bilgilere sahibiz.

Bir Reddit kullanıcısı olan Oskar182002‘nin yayınladığı ekran görüntüsünde, sözleşmede yazılanlara göre Hangar 13 şu anda üç proje üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Bu projelerden biri, geniş bir açık dünya ile üçüncü şahıs perspektif başlığı olarak tanımlanıyor. Bunun da ötesinde, oyunun bilim kurgu temalı olduğu ve Sucker Punch Productions’ın Infamous: Second Son oyununda olduğu gibi doğaüstü unsurları içereceği belirtiliyor.

Hangar 13’ün yepyeni bir IP üzerinde çalışması kesinlikle mümkün olsa da, geliştiricilerden resmi bir onay alana kadar, bunu bir söylenti olarak kabul ediyoruz. Ayrıca kullanıcının paylaştığı bilgiler Reddit’in Yasal İşlemler ekibi tarafından kaldırıldı. Yine de paylaşılan gönderinin sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.