Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Halo: The Master Chief Collection 1 Milyon Adet Kopya Satışını Geride Bıraktı!

Halo: The Master Chief Collection deli gibi satıyor.

6 farklı Halo oyununun birleşimi olarak 3 Aralık’ta Steam üzerinden bilgisayar oyuncularına sunulan Halo: The Master Chief Collection deli gibi satmaya devam ediyor. Halo oyunlarının hayranları şu sıralar ilgiyle Collection paketini oynuyorlar.

Halo The Master Chief Collection 1 Milyon Adet Kopya Satışını Geride Bıraktı 2

Serinin en ilgi çekici sahnelerini tek bir paket eşliğinde oyunculara sunan Halo: The Master Chief Collection beklentileri karşılamayaı başardı. Eleştirmenler tarafından oldukça yüksek skor puanları ile değerlendirilen yapım, Steam üzerinde bilgisayar platformu oyuncuları tarafından da ‘çok olumlu’ olarak değerlendirildi. Bugün oyunun satış adedine dair yeni bilgiler geldi.

3 Aralık 2019’da lansmana çıkan yapım GamingBolt’un haberine göre 1 milyon adet satmış. Steam üzerinde eş zamanlı oyuncu sayısı ile de 100.000 fazla kişi tarafından oynanan yapım şuanda oldukça güzel bir gidişata sahipmiş.

Şu sıralar performans sorunları ile gündeme gelen yapım yakında alacağı düzeltme ekleri ile oyunculara daha iyi bir deneyim sunacak. Kısa bir süre içerisinde 1 milyon oyuncuya ulaşan başarılı paket Steam üzerinde 61.00 TL olarak satışlarına devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.