Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Halo Infinite’nin Çıkış Tarihi 2021 Sonbaharını Hedefliyor

343 Industries ve Microsoft, Halo Infinite'nin 2021 Sonbaharında piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Ağustos 2020’de Microsoft ve 343 Industries, Halo Infinite’ın 2021’e kadar ertelendiğini duyurmuştu. Ve bugün, nihayet bir sürüm penceremiz var. Ekiplere göre, Halo Infinite artık 2021 Sonbaharında çıkış tarihini hedefliyor.

Halo Infinitenin Cikis Tarihi 2021 Sonbaharini Hedefliyor

343 Industries’den Joseph Staten “Reach gemisinin gönderilmesinin ardından büyük bir Halo fan’ı oldum. Ancak son dört ayı kendimi Halo evrenine yeniden kaptırarak geçirdim ve yaratıcı yönetmen olarak ekibimize Sonbahar 2021’ye kadar Halo Infinite’e yardım etmek için geldim ve bu benim için bir onurdur.” dedi.

Ek olarak, 343 Industries bu yeni Halo oyunu için iki yeni çok oyunculu ekran görüntüsü paylaştı. Bu ekran görüntüleri iyileştirilmiş görselleri sergiliyor. Yani bu da görüntülerin oyun içinden olmadığını gösteriyor, bu nedenle görüntüler sizleri yanıltmasın.

Ayrıca 343 Industries’den Ani Shastry “İlerlemenin temel alanlarından bazıları daha iyi kalitede küresel aydınlatma, ortam tıkanması, gölgeler, hacimsel aydınlatma, gökyüzü ve atmosferdir. Ayrıca, Temmuz demosunda yaygın olan LOD patlaması ve doku kalitesi sorunlarını hafifletmesini hedeflediğimiz GPU bazlı doku akışı çözümümüzle ilgili sorunları da ele aldık.” diyor.

Ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.