Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Halo 3’ün Yeni “Alternatif Evren” Zırh Kaplamaları Gerçekçilik Tartışmalarına Sebep Oldu

Halo 3 Kostümleri Sosyal Medyayı Birbirine Kattı

Bu hafta Halo geliştiricisi 343, Halo 3 ve Reach için Halo: The Master Chief Collection Sezon 8 içeriğini test etmeye başladı. Oyunculara yeni “Alternatif Evren” Zırh kaplamalarını ilk kez gösterdi. Oyuncu topluluğunun içerisinde büyük bir tartışmaya sebep oldu.  

MCC’nin 8. Sezon Mythic olarak adlandırılıyor ve Halo’yu “Kasıtlı olarak farklı bir şekilde” sergiliyor. 343 franschise ve hikaye yazarı Jeff Easterling, 343’te Halo Waypoint’teki bir gönderide söyledi.

halo 3 1

Halo 3 Hayranları İkiye Ayrıldı

Ardından bazı Halo hayranları bu yeni zırh görünümlerine şaşırarak tepki verdiler. Halo evrenine ya da bir Spartalı’nın nasıl görünmesi gerektiğine uymadıklarını söylüyorlar. Halo, yıllardır zırh özelleştirmesi sunuyor, ancak Halo’nun zamanına ve alanına uyan büyük ölçüde evrenin genel hikayesine ve yapısına uyan seçeneklerdir. Ancak bu zırh setleri, 343’ün dediği gibi “Alternatif Evren” kostümleridir.

halo 3 2

Oyun hayranları bütün hafta Halo ile ilgili capsler paylaştı ancak bir yandan da oldukça ciddi tartışmalara sebep oldu. Bir kısım oyunun genel hikayesine ve evrene sadık kalınmasını savunurken bir kısım bunun bir oyun olduğunu ve sürekli olarak eklenen içeriklerden bazılarının bu şekilde eğlenceli olması gerektiğini savunuyor. Halo yapımcıları bu yorumları dikkate alacaklarını ancak içerikleri çıkarmaktan vaz geçmek gibi bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı.  

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.