Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Half-Life: Alyx’in Lansmanına Kadar Half-Life Oynamak Serbest Olabilir

Half-Life: Alyx'in Half-Life çıkana kadar ücretsiz oynanabileceğine dair Valve tarafından herhangi bir açıklama yapılmasa da bazı kullanıcılar bunu internet ortamında öne sürdüler.

Half-Life: Alyx, Mart 2020’de çıkması beklenen yeni Half-Life oyunu. Uzun zamandır oyuncular Half-Life‘ın yeni oyununun çıkıp çıkmayacağını merak ederken Valve tarafından 19 Kasım 2019 tarihinde duyuruldu.

Half Life Alyxin Lansmanına kadar Half Life Oynamak Serbest Olabilir

Bazı Steam kullanıcıları dün ortadan kaybolmadan önce Half-Life: Alyx etkinliğinin reklamını yapan bir bildirim aldı. Bildirim, Half-Life koleksiyonunun VR spin-off’un piyasaya sürülmesine kadar ücretsiz olacağını iddia etti. Ancak Half-Life koleksiyonu diye bir şey yok ve şu anda tüm Half-Life oyunlarının fiyatları var.

Half-Life koleksiyonu olarak bilinen hiçbir paket olmasa da, The Orange Box ve Half-Life Complete paketleri var. Ancak ikisi de ücretsiz değil. Bir hata sayfasına bağlanan bildirime rağmen, Valve bu konu hakkında hiç bir açıklama yapmadı.

Açıkcası bildirim çok erken gönderilmiş gibi görünüyor, ancak bu paketin neden farklı bir ada sahip olduğunu açıklamıyor. Bu sadece bir hata olabilir. Bu nedenle bildirim Half-Life Complete’e atıfta olabilir. Valve’nin sonunda Half-Life: Alyx içerecek üçüncü bir paket yayınlayacağı da olabilir. Tabi ki bunlar şimdilik sadece kullanıcılar tarafından üretilen spekülasyonlar gerçeklik payının olup olmadığını kimse bilmiyor. Bekleyelim ve görelim.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.