Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Half-Life: Alyx’in İnceleme Puanları Yayınlandı

Half-Life: Alyx incelemelerde bekleneni verdi.

Valve’in beklenen oyunu olan ve oyunculara sürükleyici bir VR deneyimi sunan Half-Life: Alyx nihayet lansmana çıktı. Oyun hem Steam’de hem de eleştirmen incelemelerinde oldukça yüksek geri bildirimler almayı başardı.

Half Life Alyx’in İnceleme Puanları Yayınlandı 2

Aksiyon ve macera deneyimini bir tık ileriye götürmeyi planlayan Valve, 2020’nin en iyi VR oyunu denebilecek olan oyunu Half-Life: Alyx’i piyasaya sürdü. Dün akşam saatlerinde Steam üzerinde lansmana çıkan başarılı yapım aylardır ön siparişlerde yer alıyordu. Bugün oyunun incelemelerine dair ilk puanlar geldi.

PC Games N’in haberi ile edindiğimiz yeni inceleme puanları beklentileri vermeyi başarmış gibi görünüyor. Birbirinden ünlü inceleme platformlarında masaya yatırılan başarılı oyun beklentileri epey karşılamış. Oyunun inceleme puanları neredeyse tam puan olarak karşımıza çıkarken eleştirmenlerin oyunu enine boyuna detaylı olarak incelediği belirtiliyor.

Steam üzerinde oyuncular tarafından da ‘son derece olumlu’ olarak değerlendirilen yapım incelemeler ile beklentileri karşılamış.

İnceleme Puanları

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.