Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Half-Life 3’ün Unreal Engine 4 Demosu Yayınlandı

Half-Life'ı bir de böyle deneyin!

Bu sefer Half-Life hayranlarını sevindirecek bir haberimiz var. Denys Almaral tarafından Half-Life 3’ün fan yapımı versiyonu yayınlandı. Bu yeni demonun farkı ise Source yerine Unreal Engine 4 grafik motorunun kullanılıyor oluşu. Demoda ücretsiz assetler kullanılırken, bunlar için Unreal Engine market alanından faydalanıldı ve açıkçası Half-Life temasıyla da oldukça etkileyici gözüküyorlar.

half life 3un unreal engine 4 demosu yayinlandi 1

Birçok hayran projesinde olduğu gibi bu yeni Half-Life 3 – Unreal Engine 4 demosu da tam bir oyun sayılmaz. Buna rağmen Unreal Engine 4 gibi modern, günümüzde kullanılan bir grafik motoruyla yapılsaydı Half-Life 3’ün neye benzeyeceği konusunda fikir sahibi olabiliyoruz. Aynı zamanda bu demo sürümün tek bir kişi tarafından da yapıldığını hatırlatalım. Dolayısıyla oynarken karşınıza bazı kısıtlamalar çıkacağını unutmayın.

Her ne kadar Half-Life 3’ün bu Unreal Engine 4 sürümü bir hayli ilgi çekici gözükse de, gelecekte tam anlamıyla bir Half-Life 3 fan oyununa dönüşmeyeceğini söyleyelim. Buna rağmen şu anda Boreal Alyph ve Project Borealis olmak üzere iki Half-Life 3 hayran yapımı oyunun geliştirme süreci devam ediyor.

https://twitter.com/DenysAlmaral/status/1120851556226797569

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.