Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hadise’nin PUBG Mobile İçin Yaptığı Şarkının Klibi Bu Akşam Geliyor

Ünlü şarkıcı Hadise'nin sevilen battle royale oyunu PUBG Mobile için hazırladığı şarkının klibi, bu akşam PUBG Mobile Türkiye YouTube kanalında ilk kez yayınlanacak.

Haber güncellendi…

Hadise’nin PUBG Mobile için yaptığı şarkının klibi yayınlandı. Videoyu haberin aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hadise’nin, PUBG Mobile‘a gelen Poseidon X-Suit kostümüne özel olarak hazırladığı “Coş Dalgalan” adlı şarkının klibi, bu akşam 19:00’da PUBG Mobile Türkiye YouTube kanalında yayınlanacak. Ayrıca şarkı tüm dijital platformlarda da listelenecek.

Klipte ünlü şarkıcının özel tasarım elbisesi için 11.5 metre kumaş dikildi. Suya dayanıklı makyajı 2.5 saatte hazırlanan Hadise, klip çekimleri için özel bir ekiple, içinde köpek balıkları bulunan 18 derecelik akvaryumda dört metre derinliğe daldı.

Hadise, Klip İçin Köpek Balıklarıyla Dolu Bir Akvaryuma Girdi

Hadise pubg mobile şarkısı

Türkçe sözleri Alper Narman’a, aranjesi Ozan Bayraşa’ya ait olan “Coş Dalgalan” isimli şarkının müzik klibinde yönetmen koltuğuna Şenol Korkmaz oturuyor. Görüntü yönetmenliğini Veli Kuzlu ve prodüksiyonunu ise Erdi Sevinç’in üstlendiği klip tüm oyuncuları ve müzikseverleri harekete geçirecek.

Klip hakkında konuşan Hadise, “PUBG Mobile ile bir şarkı yapıyoruz diye yola çıktık. Bunun heyecanını yaşarken birden şarkı düşündüğümüzden daha da etkileyici oldu ve bunu bir kliple taçlandırmaya karar verdik. Kendimi aştığım bir klip ve çalışma oldu hakikaten. PUBG MOBILE ile Türkiye’de böyle büyük bir işe imza attığımız için çok mutlu ve gururluyum” ifadelerini kullandı.

Poseidon X-Suit, 20 Ağustos’ta PUBG Mobile’a Eklenmişti

pubg mobile poseidon

Tencent Türkiye Ülke Müdürü Aras Şenyüz ise şunları söyledi: “Hadise ile birlikte hayata geçirdiğimiz PUBG MOBILE orijinal şarkısı Coş Dalgalan’ı böyle iddialı ve kaliteli bir video kliple taçlandırmaktan mutluyuz. Şarkı bugün itibarıyla tüm müzik platformlarında yerini de alıyor. Marka & müzisyen işbirliğinde örnek temsil edecek kalite ve doğallıkta bir işe imza attık”

Diğer yandan PUBG Mobile oyuncuları oyundaki etkinlik sayfasına girerek Hadise – Coş Dalgalan ses paketinin bulunduğu sayfaya erişebilirler. Üç oyun tamamladıklarında da ses paketini yine aynı sayfadan teslim alabilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.