Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bağlantılı Oyun:

Hades Geliştiricileri Zagreus’u Smas Bros Ultimate’de Görmek İstiyor

SuperGiant Games, ekibin Hades kahramanı Zagreus'un Super Smash Bros Ultimate kadrosuna katılmasından mutluluk duyacağını doğruladı.

İnanılmaz derecede popüler bağımsız yapım Hades ‘in baş karakteri, oyunun geliştiricisi Supergiant Games yoluna girerse, Super Smash Bros Ultimate‘da Mario ve Banjo-Kazooie’nin beğenilerine karşı mücadele ederken bulunabilir. Bağımsız oyun, konsola özel Nintendo Switch’teki ilk çıkışını yaptıktan sonra hızla 2020’nin en iyi incelenen oyunlarından biri haline geldi. Nintendo’nun gözünde o kadar iyi bir başarı oldu ki, şirket şimdi Hades’e oyunun fiziksel bir kopyasını mevcut konsolunda yayınladı.

Hades’in başarısı ve Nintendo’nun onu Switch ekosistemine anlamlı bir şekilde getirmek için Supergiant Games ile ne kadar yakın çalıştığı göz önüne alındığında, hayranların daha fazla işbirliği hakkında konuşmaları kaçınılmazdı. Dürüst olmak gerekirse, oyuncuların Hades içeriğinin Nintendo’nun prömiyer dövüş oyunu Smash Bros Ultimate’da görünebileceği anlamına gelip gelmeyeceği konusunda spekülasyon yapmaya başlaması kaçınılmazdı.

Hades Gelistiricileri 1

Hades çok popüler bir oyun haline geldiğine ve Nintendo, mağaza raflarındaki fiziksel sürümün arkasındaki yayıncı olarak başarısından finansal olarak faydalanmaya devam ettiğine göre, bu olacak mı? Söylemesi zor, ancak Hades’in arkasındaki geliştiriciler bunu yürekten destekleyecek.

Supergiant Games’in yazarı ve tasarımcısı Greg Kasavin ile TheGamer arasında yakın zamanda yapılan bir röportajda, Hades kahramanı Zagreus’un Smash Bros Ultimate kadrosuna katılması konusu gündeme geldi. Kasavin, oyuna eklenen karakterlerin ana serilerine ne kadar sadık olduğuna dikkat çekerek, kişisel düzeyde olasılık konusunda oldukça iyimserdi.

Greg Kasavin: “Evet! Elbette, bununla ilgili hiçbir şey okumayın, resmi bir bilgi yok. Kişisel düzeyde, bunun harika olacağını düşünüyorum. Smash, karakterleri bu kadar sadık, hatta bazen bu karakterlerin geldiği oyunlardan daha sadık bir şekilde uyarlamak için harika bir iş çıkarıyor. Ben büyük bir NEO-GEO dövüş oyunu hayranıyım ve Terry Bogard’ı getirdiler, yani evet, bence harika bir iş çıkaracaklardı ama çok uzun bir listeye sahip olduklarından eminim!” dedi.

Hades ‘in Zagreus’unun mücadeleye katıldığını görmek memnuniyetle karşılanacaktır ancak Kasavin, Nintendo’nun Smash Bros Ultimate’da bir ek paket yuvası için düşündüğü diğer oyun karakterlerinin muhtemelen “uzun bir listesi” olduğunu öne sürmek yanlış olmayacaktır. En azından bir hayran açısından bakıldığında, Smash hayranlarının eklemeyi umduğu birkaç büyük oyun simgesi var. Tabii ki hayranlar, Final Fantasy 7’den Sephiroth ve Minecraft’tan Steve gibi Smash Bros Ultimate’a eklendikten sonra başlıkta kimin görünebileceğini tahmin etmekte zorlanıyorlar.

Şu anda, Smash Bros Ultimate ek paketi için en büyük taleplerden biri, en son oyunu daha yeni Nintendo Switch’e getirilen Crash Bandicoot. Bu, hem Crash Bandicoot sahibi Activision hem de Nintendo için akıllıca bir kazanç gibi görünse de, ek paket hakkında şimdiye kadar hiçbir bilgi sunulmadı. Bununla birlikte kim gelirse gelsin, değerli bir ekleme yapmalarını umuyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.