Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

H1Z1’in Outbreak Haritası Yayınlandı!

H1Z1'in yeni haritası bugün Steam'de yayınnlandı.

PlayStation 4 ve PC platformu için geliştirilen H1Z1, Battle Royale modu ile milyonlarca oyun sever tarafından oynanıyor.

H1Z1’in Outbreak Haritası Yayınlandı 2

Geçtiğimiz ay H1Z1 için duyurulan yeni haritanın adı Outbreak olarak duyurulmuştu. Yeni haritanın 27 Haziran’da yayınlanacağını belirtem geliştirici ekip, bugün yeni haritayı oyunculara sundu. Tamamen ücretsiz olarak duyurulan yeni harita,  tüm oyun modlarında spawn seçimini devre dışı bırakıyor. Yeni harita ile birlikte oyunda bazı değişikliklerde yapıldı. AR – 15 ve AK – 47’de yer alan geri tepme büyümesi önemli ölçüde azaltıldı. Oyundaki ses ayarlarında da ufak değişiklikler yapıldı. Özellikle çok sevilen mermi sesleri, zırh delme sesleri ve headshoot sesleri yeniden oyun içerisine geldi.

Yeni harita şuanda Solos, Duos ve Fives modlarında oynanabilir durumda yer alıyor. Bugün yayınlanan güncelleme Z1 favorilerini yeniden oyunculara sunuyor. Güncelleme bazı yeni ödüller sunuyor ve yepyeni Apocalypse Crate’i getiriyor. Oyundaki binalar performans ve görüntü bakımından da önemli ölçüde iyileştirildi. Bazı binalardaki kapılar, pencereler ve kapı metrikleri daha tutarlı olsun diye uygun olacak şekilde revize edildi. Oyunun 2’nci sezonununda Temmuz ayında başlayacağını belirtelim. Gelen güncelleme oyuncuların fikirlerinden esinlenilerek düzenlendi. Oyuncuların geri bildirimlerini dikkate alan geliştirici ekip,  oyunculara yeni kozmetik ürünlerde sunmayı ihmal etmedi. 27 Haziran – 4 Temmuz tarihleri arasında oyuncular Solos, Duos veya Fives modlarını oynayarak aşağıda yer alan görsellerdeki içerikleri kazanabilirsiniz.

H1Z1’in Outbreak Haritası Yayınlandı 3

H1Z1’in Outbreak Haritası Yayınlandı 4

H1Z1: Battle Royale - New PC Map "Outbreak"

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.