Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

H1Z1’e Yeni Bir Harita ve Günlük Görevler Eklendi!

H1Z1'e Combat Zone adında yeni bir harita eklendi. Harita oyuncuları ısınmaya ve yeteneklerini geliştirme amacına sahip. Ayrıca oyuna günlük görevler de getirildi.

2015 yılında Daybreak Game Company tarafından geliştirilen ve yayınlanan H1Z1, ürkütücü sahneleri ve gerilim dolu alt yapı müzikleri ile oyun severleri gizemli bir dünyaya götürmüştü. Yıllardır oyuncu kitlesini arttırarak günümüze kadar başarılı bir süreç geçiren H1Z1 yeni bir güncelleme alıyor.

H1Z1’e Yeni Bir Harita ve Günlük Görevler Ekleniyor 2

Uzun bir süre önce PUBG ile karşı karşıya gelen H1Z1, çeşitli haberlerle gündeme gelmişti. H1Z1 yapımcıları yaptıkları açıklamada “H1Z1 olmasaydı, PUBG olmazdı” demişlerdi. Şu sıralar aralarında tatlı bir rekabet ortamı bulunan iki oyunda oldukça geniş oyuncu kitlelerine hitap ediyor. H1Z1’in yeni güncellemesinden söz edecek olursak, Combat Zone adında oyuna yeni bir harita eklendi. Oldukça küçük bir alana sahip olan yeni harita 2×2 kilometre özelliklerine sahip. Oyuna eklenen yeni haritanın amacı normal oyuna girmeden önce oyuncuların ısınmasını sağlamak ve normal oyunda daha başarılı olmalarını sağlamaktır.

Yeni haritada çeşitli zorluklarda görevlerde bulunuyor. Oyuncuların yeteneklerini geliştirmek için düzenlenen yeni harita oldukça pratik bir zemine sahip. Oyuncular yeni haritada öldüklerinde aniden doğmakta ve oyuna kaldıkları yerden devam etmektedir. Bu durum CS:GO’da yer alan ısınma süresine benzetilebilir. Ancak bu ısınma haritasında herhangi bir süre olayı bulunmuyor. Oyuncular diledikleri kadar ısınma haritası içerisinde kalıp pratik yaparak yeteneklerini geliştirebilirler.

Dilerseniz yeni haritanın tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

November Developer Update: Combat Zone, Daily Challenges, & Preseason 7! [Official Video]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.